Proof in real life – Åke och Peo

Okategoriserat, Övrigt

Tillsammans med Restylane ville vi visa vilka naturligt fina resultat man kan få med en injektionsbehandling. Plastikkirurg Per Hedén behandlade den ena tvillingen i tre par enäggstvillingar och här är första paret ut – Åke och Peo:

Peo och Åke är 42 år och delar ett brinnande intresse för skidåkning som de utövar med sina familjer så ofta de hinner.

”Lillebror” Peo (8 minuter yngre) var den som fick en behandling med Restylane fillers. Han arbetar som säljchef för ett större börsnoterat företag när han inte leder crossfit-pass, och har tidigare testat fillers vid några tillfällen. ”Jag tycker att det är viktigt att ta hand min kropp, men jag vill också att ansiktet ska hänga med” säger Peo.

Första behandlingen gjorde han egentligen av ”misstag” – han följde med sin fru på en konsultation och det slutade med att det var Peo som fick behandling.

Åke driver ett IT-konsultbolag och har precis som sin bror en bakgrund som tävlingscyklist. Han har aldrig testat den här typen av behandlingar, men blev nyfiken när han fick nu fick frågan om att ställa upp tillsammans med sin bror.

Åke reagerade spontant efter Peos behandling när de såg sig i spegeln tillsammans – ”Wow, det är som att se en bättre och piggare version av sig själv! Det här måste jag prova också”.

Peo fick följande behandling:
Restylane och Emervel fillers i haka, haklinje och okbenet för mer definierad, maskulin ansiktskontur. Näsan behandlades i nästipp och näsrot för att ge ett rakare intryck. Dessutom behandlades området under ögonen för att ge ett piggare intryck.

 

Ake_Peo2