Proof in Real Life – Kelly och Stacy

Aktuellt, Patientberättelser, Före- & efterbilder, Okategoriserat

Tvillingpar 6: Kelly och Stacy

Kelly och Stacy är 38 år gamla och arbetar som koreografer.

Kelly genomgick en serie med tre Restylane Skinbooster-behandlingar i ansikte och hals för att förbättra hudkvalitén. För att återskapa ungdomlig volym fick hon en behandling med Restylane fillers i kinder, nasolabialvecken (mellan näsa och mun) och i hakan.

Kelly sa att hon var spänd på att se resultaten innan behandlingen, men samtidigt lite orolig på grund av det man läser i tidningar om estetiska behandlingar. “Jag ville inte förändra ansiktet för mycket.”

Efter hennes behandlingar kände hon sig väldigt nöjd. ”Nu trivs jag mycket bättre med mig själv och tycker jag ser bättre ut helt enkelt.”

När hon sett sin systers resultat sa Stacy: ”Det naturliga resultatet som har uppnåtts är fantastiskt. Det har helt ändrat min åsikt om estetiska behandlingar.”

twins
twins2