Proof in Real Life Jenny och Sue

Okategoriserat, Aktuellt, Patientberättelser, Före- & efterbilder

Proof in Real Life

Tvilllingpar 5: Jenny och Sue är 44 år.
Jenny, som genomgick en behandling med Restylane Skinboosters, är en tvåbarnsmamma som driver en juristbyrå. Hennes tvillingsyster arbetar som turistguide.
Jenny påbörjade sin behandlingsserie med Restylane Skinboosters i februari och var inte riktigt säker på vad hon kunde förvänta sig, men hoppades på ett subtilt, men märkbart resultat.

Hennes syster Sue sa: “Jag var nyfiken, men även lite orolig. Jag var även avundsjuk eftersom det var min syster som blev behandlad. Det kommer bli intressant att se slutresultatet.”

Efter sina behandlingar sa Jenny: “Jag inser nu att estetiska behandlingar inte ger dåliga resultat som jag trodde tidigare, och det finns många fler naturliga behandlingar tillgängliga än media kanske skildrar ibland. Jag är väldigt nöjd med mitt resultat och skulle definitivt rekommendera det till andra.”

Vill du veta vad en filler-behandling skulle kunna göra för just dig? Här kan du boka en tid för konsultation med en av våra injektionssjuksköterskor;Boka konsultation här

Vill du läsa mer om fillers så kan du göra det här: Fillers på Akademikliniken


Jenny-&-Sue_picture-1
Jenny-&-Sue_picture-1