Proof in Real Life – James och Tom

Okategoriserat, Aktuellt, Patientberättelser, Före- & efterbilder

Tvillingpar 3: James och Tom är 37 år gamla musiker som har skrivit mer än 50 låtar tillsammans.

James påbörjade sina behandlingar i februari i år och fick Restylane fillers i ansiktet, längs käklinjen och under ögonen för att återskapa ungdomlig volym. Innan han påbörjade sina behandlingar erkände James att han var lite nervös men hoppades att behandlingen skulle få honom att se lite yngre ut.

Hans bror Tom trodde att estetiska behandlingar bara var för kändisar och äldre kvinnor som ville se yngre ut. Men under sin brors behandling blev han positivt överraskad hur fantastiskt resultat det blev, omedelbart efter behandlingen.

Efter hans fillerbehandlingar sa James: ”Nu funderar alla mina vänner på att göra fillerbehandlingar efter de sett hur naturligt resultat jag fått och hur enkel process det var för mig. Under behandlingen blev jag överraskad hur snabbt jag kunde återgå till mitt normala liv. Jag kunde fortsätta precis som vanligt och behövde inte ta ledigt från arbetet. Jag ser definitivt yngre ut och känner mig även yngre och det har gett mig en bättre självkänsla.”

Läs mer om fillers här: Fillers på Akademikliniken

Intresserad av att höra vad fillers kan göra för dig? Boka tid för konsultation hos en av våra injektionssköterskor i Stockholm, Göteborg eller Malmö här: Konsultation

Proof in Real Life - James och Tom
James till vänster i bild och Tom till höger.