Proof in Real Life – Amie och Julie

Okategoriserat, Aktuellt, Patientberättelser, Före- & efterbilder

Amie och Julie Curtis är 33 år gamla, arbetar som danslärare och äger en dansskola tillsammans.

Amie (tv), som blivit behandlad med Restylane fillers i ansiktet, har två små barn. Hennes syster Julie (th) har en tio månader gammal pojke. Båda två gillar att hålla sig i form och utövar flera olika typer av dans.

Före behandlingen såg både Amie och Julie fram emot upplevelsen. Amie sa: – Jag var väldigt spänd på möjligheten att få en ungdomligare och mindre trött utseende.

Julie som inte genomgick någon behandling förklarade att hon alltid vart imponerad och nyfiken på den här typen av behandlingar och har själv funderat på att genomgå en fillerbehandling.

Amie fick en fillerbehandling med Restylane för att återskapa förlorad volym och reducera fina linjer.

Efter sin behandling berättade Amie: – Det som förvånade mig mest av hela behandlingen var hur naturligt resultatet blev. Trots att jag fick information om att det skulle bli naturligt, så visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men jag blev positivt överraskad av den subtila behandlingen.

Hennes syster Julie sa, ”- Hon ser så mycket mer utvilad ut och du märker verkligen en skillnad i hennes självförtroende efter hon genomgått behandlingen. Jag kan inte vänta med min nu!”

Läs mer om fillers här: Fillers på Akademikliniken

Intresserad av att höra vad fillers kan göra för dig? Boka tid för konsultation hos en av våra injektionssköterskor i Stockholm, Göteborg eller Malmö här: Konsultation

Du kan även få en preliminär bedömning via mail, läs mer här!

Proof In Real Life Curtis
Amie till vänster är behandlad med Restylane fillers. Julie till höger är obehandlad.