Profhilo vs. Profhilo Structura – vilken passar bäst för din hud?

FAQ, Rynkbehandling, Ansikte, Injektioner, Behandlingar

Profhilo har blivit en av de mest populära injektionsbehandlingarna för allmän hudförbättring, och på Akademikliniken har vi behandlat tusentals nöjda kunder med Profhilo.

Nu har IBSA, skaparna av Profhilo, introducerat en ny och spännande behandling kallad Profhilo Structura. I den här artikeln går vi igenom skillnaderna mellan traditionell Profhilo och den nya Profhilo Structura, så att du kan veta vilken av behandlingarna som passar bäst för dina behov och önskemål.

Vad är de största skillnaderna?

Huvudkomponenter och formulering

Profhilo: Består av stabiliserad hyaluronsyra som bidrar till att återfukta och stärka huden, samtidigt som den har en ombyggande effekt på vävnad som förlorar spänst. Behandlingens huvudsakliga indikation är hudslapphet, men den har också en positiv effekt på hudbarriären, fukt och kollagen. Över tid har behandlingen även visat sig ha en god förebyggande effekt på fettvävnad. Allt detta utan att ge ökad volym.

Profhilo Structura: Innehåller en ännu högre koncentration av hyaluronsyra, speciellt utvecklad för att påverka det ytliga fettlagret i huden, men har även en sekundär effekt på huden i form av ökad fukt och kollagen.

Användningsområden och behandlingsfokus

Profhilo: Är idealisk för en lätt uppstramning, förbättring av hudens fuktighet och lyster, lätt rynkreduktion, och allmän förbättring av hudkvaliteten. Allt detta utan att ge ökad volym.

Profhilo Structura: Fokuserar på att återställa volym och förebygga förlust av fettvävnad i ansiktet, särskilt vid åldrande. Denna behandling är inriktad på lipolifting, med särskilt fokus på lyftning av sidan av ansiktet och bekämpning av hudslapphet. Ger en sekundär effekt på huden i form av ökad fukt och kollagen, och återställer viss volym.

Effekter och Resultat

Profhilo: Aktiverar fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra, vilket ger en jämn förbättring av hudens textur och fasthet.

Profhilo Structura: Förebygger förlust av fettvävnad, ger optimala förutsättningar för fettcellerna, och ger en fastare hud med en märkbar uppstramande effekt.

 

 

PROFHILO
Denna passar för:
Perfekt för den som önskar en generell anti-age-effekt, förbättring av hudkvalitet och lätt uppstramning. För alla som visar tidiga tecken på åldrande och som önskar en fuktboost och förbättrad hudspänst. Perfekt för ansikte, hals, bröst och händer.
Rekommendation:
Boka en konsultation för att ta reda på om Profhilo är rätt för din hud.

PROFHILO STRUCTURA

Denna passar för:
Ideal för den som önskar att förebygga tapp av fettvävnad och som har märkt ett volymtapp och ändring i ansiktsformen. Passar speciellt till de som har tunn eller begynnande slapp hud som behöver en mer specifik uppstramande behandling.

Rekommendation:
Boka en konsultation för att ta reda på om Profhilo Structura är rätt för din hud.