Nu lanserar vi den nya anti-ageing behandlingen Profhilo!

Ansikte

Profhilo

Nu lanserar vi den nya anti-ageing behandlingen Profhilo som inte bara ger huden en fantastisk lyster och spänst utan även förbättrar vävnaden i huden.

 

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

 

Hur fungerar det?

Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd.

 

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Produkten injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering.

 

Hur många behandlingar behövs?

En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca fyra till sex månader för att bibehålla effekten.

 

Just nu erbjuder vi fria konsultationer till Profhilo när du bokar innan den 31/3- 2020.

Läs mer om Profhilo eller boka konsultation direkt

Boka konsultation