Mina bästa skönhetstips

Fråga våra experter, Injektioner

Elizabeth Tamming är legitimerad sjuksköterska utbildad vid Sophiahemmets Högskola. Här delar hon med sig av sina bästa personliga skönhetstips. Elizabeth kan bokas på Skin Center Stureplan och Skin Center Mariatorget. 

Mina topp 3 skönhetsbehandlingar
Mina topp 3 skönhetsbehandlingar som jag aldrig kommer sluta med och som får min hud att stråla är Toxin, Profhilo och Secret RF.

För att förebygga uppkomsten av linjer och ge min hud glow, använder jag mig regelbundet utav toxin – en behandling som verkligen gör underverk. En viktig sak att tänka på är att inte bara behandla övre delen av ansiktet med toxin, utan även den nedre delen. Att inkludera hela ansiktet i behandlingsplanen hjälper till att skapa en balanserad och naturlig effekt.

För att ge min hud extra spänst, fukt och plump har jag under flera år gjort regelbundet Profhilo. Denna behandling stimulerar kollagenproduktionen och innehåller hög halt hylaronsyra som ger huden en fuktboost. Ett perfekt komplement för att uppnå den ultimata hudhälsan! Du kan med fördel göra två kurer av Profhilo per år.

För att kicka igång hudens kollagenproduktion ytterligare och bibehålla hudens spänts och elasticiet vill vi även fokusera på hudens yttre lager. Min personliga favorit för detta ändamål är Secret RF. Secret RF är en kombinationsbehandling av microneedeling och radiofrekvens som också stimulerar kollagenproduktionen i huden. Huden blir fastare, kan arbeta bort linjer och ge en jämnare hudstruktur.

Mina favoritprodukter
Men skönhet handlar inte bara om yttre åtgärder, det är också viktigt att vårda huden från grunden. Därför är ZO Skin Health min go-to för min dagliga hudvårdsrutin. Från grundserien till flera av deras fantastiska produkter har min hud aldrig känts så fantastisk – jämn, strålande och fullständigt återfuktad. En kraftfull produkt från serien som verkligen gjort underverk för mina pigmenteringar är Brightalive, som inte bara jämnar ut hudtonen utan även arbetar bort oönskade pigmenteringar vilket är annars ett återkommande problem.

 

 

Utöver dessa behandlingar finns det en mängd fler att välja mellan, du är varmt välkommen att boka en konsultation hos mig för att diskutera om vilka typer av behandlingar som passar dig bäst!

 

Boka tid hos Elizabeth HÄR