Lär känna Charlotte Blomberg

Övrigt, Vår expertis, Injektioner

Charlotte Blomberg,  leg. sjuksköterska och Certifierad av Estetiska Injektionsrådet, har varit verksam på Akademikliniken i Stockholm sedan 1990. Med specialistutbildning och praktisk erfarenhet inom områdena plastikkirurgi, medicinsk kirurgi och företagshälsovård har Charlotte inte bara förstärkt patientvård utan också delat sin expertis som utbildare på injektionsteknik för Galderma (Restylane) sedan 2012.

Hon har aktivt bidragit till starten av organisationerna SPESO (Swedish Aesthetic Medicine and Plastic Surgery Nurses Organization) och FAN Club (Filler Academy for Nurses). Hennes engagemang sträcker sig bortom klinikens väggar, och hon har deltagit i att etablera Akademiklinikens starka närvaro inom estetisk medicin och plastikkirurgi.


Vi fick en pratstund med Charlotte om hennes arbete hos oss på Akademikliniken:

Under mina många år som leg. sjuksköterska på Akademikliniken har jag skaffat mig omfattande erfarenhet inom plastikkirurgi. Detta har inte bara rustat mig med de mest effektiva verktygen utan har också banat vägen för mitt nuvarande fokus på fillers, fuktinjektioner och muskelavslappnande behandlingar.

Mitt engagemang sträcker sig bortom kliniken, där jag under många år har haft ansvaret för träningar och kurser inom estetiska injektioner.

I mina konsultationer med patienter lägger jag stor vikt vid att utforska olika möjligheter, såsom olika fillers, muskelavslappnande behandlingar, plastikkirurgi och hudvård. Jag betonar även vikten av att använda högkvalitativa hudvårdsprodukter. Tillsammans med patienten utformar vi en skräddarsydd behandlingsplan som passar deras individuella behov och önskemål.

Min filosofi är inriktad på att uppnå naturliga resultat genom regelbundet underhåll. Många söker sig till oss för att dom känner sig trötta ledsna eller upplevs som sura och dessa indikationer är särskilt tacksamma att behandla.

Det övergripande målet är att stödja varje individ i att känna sig vacker i sin ålder. På Akademikliniken har vi en unik fördel med en integrerad struktur som omfattar injektionsmottagningar, plastikkirurgi och avancerad hudvård. Dessutom har vi vår egen produktserie, vilket ytterligare förstärker vårt åtagande för kvalitet och resultat.

Boka konsultation hos Charlotte här