Konsultation hos våra hudterapeuter

Okategoriserat, Övrigt

Just nu erbjuder vi kostnadsfri konsultation med våra hudterapeuter på Akademikliniken i Stockholm och i Göteborg.

På Akademiklinikens walk-in-clinics arbetar bland annat våra specialistutbildade hudterapeuter med lång erfarenhet av avancerade estetiska hudbehandlingar.

Deras breda kompetens, som omfattar allt från lättare peelingbehandlingar till avancerade laser- och ljusbehandlingar, gör att de kan hjälpa dig med en individuellt utformad behandlingsplan baserad på vilka problem du vill behandla och den bästa tillgängliga metoden för att få synbara resultat. Exempel på problem som de kan hjälpa till med är:

– pigmentfläckar
– synliga blodkärl i ansiktet
– acneärr och andra typer av ärr
– vissa former av acne
– glåmig och trött hud
– hudföryngring (rynkor/linjer, slapp hud)
– borttagning av generande hårväxt
etc

Hudterapeuterna på Akademikliniken samarbetar också med våra hudläkare och plastikkirurger vilket gör att de kan hänvisa vidare de problem som kan kräva diagnos och behandling av läkare.

Varje behandling hos oss inleds med en personlig konsultation där du och din hudterapeut går igenom vilka problem och önskemål du har och vilka alternativ till lösningar som finns. En del problem kan lösas med en enstaka behandling, medan andra kräver en serie behandlingar för att ge bästa möjliga och långvariga resultat.  I samband med behandlingen får du också råd om hur du kan optimera resultatet av behandlingen genom att fortsätta hemma med lämpliga hudvårdsprodukter.

Erbjudandet om kostnadsfri konsultation gäller fr o m 20/1 t o m 29/2  2016 och konsultationen skall både bokas in och äga rum under den här perioden. Det gäller på samtliga kliniker i Stockholm och vid vår Walk-in-Clinic i Göteborg.

Bokar tid gör du enklast här: Tidsbokning .

Här hittar du våra kliniker i Stockholm och Göteborg: Våra kliniker.