Kan man lita på en bild?

Ansikte, Före- & efterbilder, Okategoriserat, Aktuellt

Möjligheterna att förändra, förbättra och överdriva bilder är numera obegränsade och tyvärr alltför vanligt förekommande idag. Vågar man lita på att en bild visar sanningen?

Ofta förekommer också bilder av behandlingar som gått till överdrift och med resultat som inte på ett rättvist sätt återspeglar vilka möjligheter som finns med skönhetsbehandlingar som t ex fillers.

Våren 2015 lanserade Galderma och Restylane kampanjen Proof In Real Life med Sharon Stone som talesperson, där målsättningen var att på ett helt nytt sätt, utan de traditionella före- och efterbilderna, visa upp vilka naturligt fina resultat man kan få med fillersbehandling. För att kunna illustrera detta tog man hjälp av 10 par enäggstvillingar – en som behandlades med Restylane och en som inte behandlades alls. Några av dessa tvillingar har vi visat här på vår hemsida tidigare.

Nu har turen kommit till Sverige. Tillsammans har Akademikliniken och Restylane gjort en svensk tolkning av kampanjen med hjälp av 3 par enäggstvillingar – Åke och Peo, Carin och Anna samt Kristina och Anna. En solig höstdag i oktober träffade de alla Akademiklinikens plastikkirurg docent Per Hedén på Storängsbotten i Stockholm för konsultation och behandling.

Följ med oss framöver – vi kommer att presentera de tre tvillingparen lite närmare tillsammans med fina bilder.

http://www.youtube.com/watch?v=fAqMsI3eZGE&feature=youtu.be