Jessica gjorde en näskorrigering med fillers

Före- & efterbilder, Näsplastik, Patientberättelser, Ansikte

“Jag kontaktade Akademikliniken för att få hjälp med en knöl på näsan.

Min omgivning har inte alls varit medveten om att det här har varit ett problem för mig, och jag har aldrig fått några kommentarer av någon annan. Men varje gång jag tittat mig i spegeln så har det irriterat mig, knölen på näsan har varit ett komplex ända sedan jag var liten. Till slut bestämde jag mig för att be om hjälp och få råd om vad som kunde göras.

Jag är supernöjd med resultatet som blev bättre än jag hade kunnat förvänta mig, jag visste ju inte alls vilka möjligheter som fanns innan. Jonas lyssnade på mig och förstod precis vad jag menade när jag beskrev mina känslor, det är nog därför jag blev så nöjd också.”

Stor, sned eller knölig? Det här kan du åtgärda! En introduktionsguide om näsplastik. Vad du kan återgärda och hur. Ladda ner

Dr Jonas Röjdmark: “Jessica var en intressant patient att behandla. Hon berättade för mig att hon var missnöjd med sin profil och att hon länge funderat på att söka hjälp, men känt sig osäker på hur hon skulle gå vidare. Jag såg direkt att jag kunde hjälpa henne med att ge hennes ansikte mer harmoniska proportioner.

Med hjälp av s k hyaluronsyrafillers, t ex Restylane jämnade jag ut den lilla knölen på näsan. De fillers vi arbetar med är inte permanenta utan bryts ned naturligt av kroppen. Hur länge resultatet sitter i varierar från person till person men minst 3-6 månader kan man räkna med beroende på vilket parti i ansiktet som behandlats.”

Läs mer om näsplastik >

Se Före-/Efter bilder näsplastik ≥

Boka konsultation