Jeanette, 37 år genomgick en näsplastik

Okategoriserat, Aktuellt, Patientberättelser, Ansikte

Näsplastik är ett av de mest efterfrågade ingreppen, både av estetiska och funktionella skäl. Det är ett ingrepp som förändrar det mest centrala i ansiktet och kan därför ge en dramatisk förändring av utseendet. Det är även ett av de ingrepp då det tar längst tid innan du som patient kan se det slutgiltiga resultatet, det tar mellan 6-12 månader innan svullnaden har lagt sig till 100%.

Stor, sned eller knölig? Det här kan du åtgärda! En introduktionsguide om näsplastik. Vad du kan återgärda och hur. Ladda nerJeanette, 37 år genomgick en näsplastik hos plastikkirurg Dr Per Hedén. Hon störde sig främst på höjden av näsan i profil och även att näsan gav ett något spetsigt intryck framifrån. Dr Hedén gick igenom operation med henne och förklarade även att en viss höjd på näsan måste bibehållas för att huden ska kunna dra ihop sig över de nya förhållandena efter näsplastiken. Han förklarade även för henne att det finns risk att en viss ojämnhet på näsryggen kan kvarstå efter operationen då det var väldigt tunna förhållanden där.

Jeanette kom på ett återbesök efter ca 6 månader och kände sig väldigt nöjd med slutresultatet. Hon upplevde att näsplastiken givit henne ett helt annorlunda intryck.

Läs mer om näsplastik >