Jasse bröstförstoring

Bröst

bröstförstoring

Det kan finnas många orsaker till att någon väljer att förstora sina bröst. Brösten kan ibland upplevas som att de inte matchar ens övriga kropp, vilket ledde till att influencern Jasse gjorde en bröstförstoring.

 

Vi på Akademikliniken är experter på bröstförstoring och har över 30 års erfarenhet. Som Sveriges ledande specialister kan du känna dig trygg i att bröstförstoringen blir som planerat och att riskerna är minimala. Det mest efterfrågade plastikkirurgiska ingreppet hos oss är just bröstförstoring och vi arbetar alltid för att skapa det bästa och vackraste resultatet.

 

Bröstimplantat som matchar övriga kroppen

Många liksom influencern ”Jasse” Jasmine Gustavsson vill ha större bröst, men har samtidigt en önskan om att brösten ska se så naturliga ut som möjligt. Precis som vid Jasses bröstförstoring är det viktigt att känna sig bekväm i sin egen kropp, vilket främst sker i de fall då implantatens storlek matchar övriga kroppens former och storlek. Det är också något som Jasse skrivit om i sin blogg.

Jasse har också berättat att hon valde rundade implantat med 600 cc, vilket var rätt för just henne. Dock är, som vid alla former av ingrepp, valet av storlek och form högst individuellt och bör konsulteras med erfaren plastikkirurg.

 

Storlek på bröstimplantat

När det gäller bröstimplantat mäts dessa i cc, vilket anger volymen i kubikcentimeter. Ett cc mellan 150 – 250 passar generellt sett för en något mindre kropp, medan det för en kraftigare byggd kropp kan matcha bättre med ett implantat på runt 350 – 400 cc. Akademikliniken erbjuder före- och efterbilder på några av våra utförda bröstförstoringar för att du ska få en bättre uppfattning om vilken storlek som skulle kunna passa dig och din kroppstyp.

 

Är bröstförstoring något för dig?

Mår du dåligt över storleken eller formen på dina bröst? Undviker du att visa dina bröst eller skäms du över hur de ser ut? Då kan en bröstförstoring vara något som du skulle kunna må bättre av. Att göra en bröstförstoring är ett skönhetsingrepp som innebär vissa risker och det är därför viktigt att ha tänkt igenom beslutet ordentligt. Det ska vara tydligt vad beslutet grundar sig i. Därför är det viktigt med en konsultation innan ett sådant ingrepp.

 

Bröstförstoring på Akademikliniken

Vi på Akademikliniken har flerårig erfarenhet av att utföra bröstförstoring och erbjuder en personlig konsultation för dig som skulle vilja få större bröst. Vi konsultationen görs bland annat en 3D-simulering som visar hur brösten skulle se ut efter bröstförstoringen. Utifrån simuleringen kan du utvärdera vilken storlek och implantat (runda eller droppformade) som passar. Genom att mäta bröstens och bröstkorgens dimensioner kan vi utifrån detta i förväg avgöra var implantatet ska placeras. Denna specifika vetenskapliga AK-metod för bröstförstoring används av kirurger internationellt.

 

Vad ingår vid bröstförstoring med implantat?

Narkos, bedövning och själva operationen, eftervård på bemannad uppvakningsavdelning samt personlig vård och återbesök. Plastikkirurg och övrig vårdpersonal finns tillgängliga dygnet runt vid hemgång. Vid någon form av komplikation ingår övernattning och måltider. Priset är fr 45 000 kr och avgörs utifrån omfattning och om ingreppet ska kombineras med ett annat ingrepp. Hos oss kan du även delbetala din bröstförstoring.

 

Boka konsultation