Jag äger min kropp – Tilda Bjärsmyrs historia

Bröst, Patientberättelser, Kropp, Före- & efterbilder

Ingen ska lägga sig i vad vi väljer att göra med våra egna kroppar.

Anledningen till att göra en bröstförstoring skiljer sig enormt från person till person. Det viktigaste att tänka på är att det är ditt val, din förändring och din kropp. Du bestämmer. Storbloggaren tillika supermamman Tilda delar med sig av sin historia och sina tankar på bloggen:

“För mig har det hela tiden varit glasklart och jag har alltid sagt att jag ville göra och fixa mina bröst. Efter att båda mina 2 barn “ätit” på mig under deras första månader så försvann allt. Helt och hållet! Tänkte kanske först vänta tills jag är helt klar med barn men jag kunde inte hålla mig och sedan kan du ju såklart få fler barn och amma igen, även med dom ¨nya¨ brösten!

Efter att lilla L blivit 2 år så tog jag tag i saken och började söka runt efter seriösa och erfarna kliniker i göteborgsområdet. Kom i kontakt med Akademikliniken och doktor Jonas Lundberg som sedan var den plastik-kirurg gjorde mina ¨nya´ bröst! Allt gick så proffsigt till och vid första mötet så fick jag prova olika storlekar, vi mätte och tittade på vad som skulle passa min kropp bäst och så gick vi efter mina egna önskemål om ett så ¨naturligt resultat som möjligt […] Är så glad att det tillslut blev Jonas som opererade mig!

Resultatet blev sedan bättre än jag någonsin kunnat drömma om […]. Idag kan jag inte sluta le när jag ser mina nya fina boobies i spegeln. Känns som att dom alltid suttit på mig och jag är bara så himla glad. Jag har fått tillbaka mina kvinnliga former igen!”

Tilda Bjärsmyr, bröstförstoring Akademikliniken

Du kan läsa mer om Tilda på hennes blogg här!

Lär mer om bröstförstoring ≥

Se Före-/Efter bilder på bröstförstoring ≥

Boka konsultation