Jag äger min kropp – Chrystelles historia

Patientberättelser, Bröst

Ingen ska lägga sig i vad vi väljer att göra med våra egna kroppar.

Anledningen till att göra en bröstförstoring skiljer sig enormt från person till person. Det viktigaste att tänka på är att det är ditt val, din förändring och din kropp. Du bestämmer. Modeprofilen Chrystelle delar med sig av sin historia och sina tankar på bloggen.

Chrystelles tre råd att tänka på kring en bröstförstoring. 

1. Om du är sugen på att göra det här gå på flera konsultationer med olika kliniker samt kirurger. Det handlar mycket om personkemi och att hamna hos någon som verkligen lyssnar och förstår dig.

2. Var inte för låst i dina tankar om vad du vill ha för resultat. Lyssna även på kirurgen för den jobbar trots allt med det här och vet vad den håller på med. Sen så blir ju alla resultat olika beroende på hur man ser ut innan också.

3. Stötta varandra. Jag har fått höra massa konstiga komentarer angående bröstförstoring. Om nån vännina i din närhet skall göra ett ingrepp stöta henne istället för att dissa. Det kan vara någonting som någon mår dåligt över och kommer du in med dina dissiga komentarer så skapar du en onödig osäkerhet hos din kompis. Var ett stöd för varandra tjejer.

Läs hela inlägget på Chrystelles blogg här.