Hudläkare Sundbyberg

Hud

hudläkare

Akademikliniken har flertalet kliniker runt om i Sverige. Om du letar efter en hudläkare i Sundbyberg är du välkommen att kontakta oss på Akademikliniken i Stockholm. Om du är osäker på vilka problem du har med din hud är det viktigt att ta kontakta med närmaste hudläkare för att få en säker bedömning på vilken behandling just du behöver.

 

Hitta en hudläkare i Sundbyberg

Att hitta en hudläkare i närheten av dig är betydligt enklare än vad du kan tro. Du kan vända dig direkt till närmaste vårdcentral för att en allmänläkare ska ta en första titt på din hudåkomma och därefter får du en remiss skickad till en hudläkare. Men om du går den vägen behöver du räkna med att det kan ta tid innan du får behandling. Av hudläkaren får du sedan råd kring din hudåkomma. Oavsett om du kontaktar oss på Akademikliniken direkt eller i ett senare skede finns vi här för att ge en professionell bedömning och skräddarsy behandlingar som passar just dig och din hud.

 

Våra hudläkare

Det är viktigt att du ser till att en läkare som är specialiserad inom dermatologi, läran om huden och hudsjukdomar, tar en titt på dina hudåkommor. Det möjliggör att du kan få den behandling du behöver och i rätt tid. Det är viktigt att du låter en hudläkare undersöka din hud om du är det minsta orolig eller har upptäckt hudförändringar.

 

Undersökning och behandling

Majoriteten av hudförändringar är ofarliga, men många kan uppleva dem som störande. Det är av största vikt att träffa en hudläkare för att du ska få en säker bedömning av dina hudförändringar. Därefter avgör hudläkaren vilken av våra behandlingsmetoder som är mest lämpad för dig och dina behov.

Det första steget är att du får komma på en konsultation. Då undersöker hudläkaren dina hudförändringar och bedömer vilken behandling som passar dig bäst utifrån din hudtyp och dina hudproblem. Om du har 1-2 mindre leverfläckar eller födelsemärken som du vill undersöka tar det bara 15 minuter, men om du har flera större hudförändringar såsom pigmentförändringar, akne eller rosacea tar konsultationen 30 minuter.

Så snart som hudläkaren gjort sin bedömning bokas ett nytt besök in då själva behandlingen ska genomföras. Behandlingen ingår i konsultationspriset och i vissa fall kan behandlingen ske i samband med konsultationen, men det totala priset är alltid för konsultation och behandling.

Det kan vara bra att veta att Akademikliniken inte är ansluten till landstingsvården, vilket innebär att du kan söka dig direkt till oss utan remiss. Därmed kan du räkna med att få den hjälpen du behöver så snabbt som möjligt. Eftersom vi inte är anslutna till landstinget gäller inte högkostnadskort eller frikort. Det innebär att du själv får stå för kostnaden.

Hos oss kan du vara säker på att få professionell hjälp för dina hudproblem, stora som små. Vi erbjuder avancerad hudvård där hudläkare, hudterapeuter, plastikkirurger samt sjuksköterskor arbetar i nära samarbete för att skapa det bästa resultatet anpassat utifrån din hud för din skönhet och välbefinnande. Hos oss kan du få ett unikt helhetsomtagande på Nordens ledande klinik.

Boka konsultation