Hudläkare Sundbyberg

Hud

hudläkare

Akademikliniken har flertalet kliniker runt om i Sverige. Om du letar efter en hudläkare i Sundbyberg är du välkommen att kontakta oss på Akademikliniken i Stockholm så hjälper vi dig att hitta en bra och passande hudläkare om så behövs. Vi kan även ge råd och rekommendationer om ett besök hos en hudläkare är nödvändigt.  

Hitta en hudläkare i Sundbyberg

Att hitta en hudläkare i närheten av dig är betydligt enklare än vad du kan tro. Du kan vända dig direkt till närmaste vårdcentral för att en allmänläkare ska ta en första titt på din hudåkomma, och därefter får du en remiss skickad till en hudläkare. Av hudläkaren får du sedan råd kring din hudåkomma.

Om du är osäker på vilka problem du har med din hud kan du även vända dig till oss på Akademikliniken för en första bedömning. Våra erfarna hudterapeuter finns här för att hjälpa dig men kan inte ställa diagnos på svårare hudåkommor eller ge remiss till hudläkare. Oavsett om du kontaktar oss på Akademikliniken direkt eller i ett senare skede finns vi här för att ge en professionell bedömning och skräddarsy behandlingar som passar just dig och din hud.

Våra hudterapeuter

Det är viktigt att du ser till att en läkare som är specialiserad inom dermatologi, läran om huden och hudsjukdomar, tar en titt på dina hudåkommor om du känner dig orolig. Det möjliggör att du kan få den behandling du behöver och i rätt tid. Det är viktigt att du låter en hudläkare undersöka din hud om du är det minsta orolig eller har upptäckt hudförändringar. Du kan som sagt även boka tid för en första bedömning hos oss på Akademikliniken om du känner dig orolig eller upplever enklare hudbesvär.

Undersökning och behandling

Majoriteten av hudförändringar är ofarliga och många kan uppleva dem som störande. Hos oss på Akademikliniken erbjuder vi olika typer av behandlingar mot pigmentförändringar. Upplever du att dina hudförändringar kliar eller har ändrat färg och form den senaste tiden, är det dock av största vikt att du träffar en hudläkare för att du ska få en säker bedömning av dina hudförändringar.

Vid en konsultation hos en hudterapeut hos oss på Akademikliniken börjar man med att undersöka dina hudförändringar och bedömer vilken behandling som passar dig bäst utifrån din hudtyp och dina hudproblem. Om du har 1-2 mindre leverfläckar eller födelsemärken som du vill undersöka tar det bara 15 minuter, men om du har flera större hudförändringar såsom pigmentförändringar, akne eller rosacea tar konsultationen 30 minuter.

Så snart som hudterapeuten har gjort sin bedömning bokas ett nytt besök in då själva behandlingen ska genomföras. Behandlingen ingår i konsultationspriset och i vissa fall kan behandlingen ske i samband med konsultationen, men det totala priset är alltid för konsultation och behandling.

Det kan vara bra att veta att Akademikliniken inte är ansluten till landstingsvården, vilket innebär att du kan söka dig direkt till oss utan remiss. Därmed kan du räkna med att få den hjälpen du behöver så snabbt som möjligt. Eftersom vi inte är anslutna till landstinget gäller inte högkostnadskort eller frikort. Det innebär att du själv får stå för kostnaden.

Hos oss kan du vara säker på att få professionell hjälp för dina hudproblem, stora som små. Vi erbjuder avancerad hudvård där hudterapeuter, plastikkirurger samt sjuksköterskor arbetar i nära samarbete för att skapa det bästa resultatet anpassat utifrån din hud för din skönhet och välbefinnande. Hos oss kan du få ett unikt helhetsomtagande på Nordens ledande klinik.

Boka konsultation