Hristos resultat

TV-personligheter

Hristos som blev Biggest Loser Hristos 2014 förlorade närmare 50% av kroppsvikten under tävlingen och har därmed en av de största viktnedgångarna i hela tävlingens historia.

I september förra året genomgick han en cirkumferent bukplastik hos oss för att avlägsna överskottshud efter sin kraftiga viktnedgång. Dr. Jan Jernbeck var kirurgen som utförde operationen och vi har följt Hristos här i vår blogg sedan dess.

Det var tufft att tappa så mycket i vikt på kort tid, men det har vart en lång resa även efter operationen med mycket vila och återhämtning. Hristos säger själv att en av de sakerna som var jobbigast var att inte kunna fortsätta med träningen som vanligt utan att ge kroppen tid att läka innan han kunde träna igen. Själva operationen i sig var han inte orolig för, han tänkte mest på hur mycket ärret skulle synas. Ärret sitter nu placerat under kalsongkanten.

Här ser ni före- och efterbilder på Hristos.

Efterbilderna är tagna 4 månader efter operation och viss svullnad kvarstår, det slutgiltiga resultatet går att se efter ca 6 månader. Men all överskottshud är avlägsnad och vi kan ana slutresultatet av Hristos operation.

 

hristos2_1 hristos3 hristos1