HArmonyCA

Behandlingar

ögonlocksplastik
HarmonyCA: En Ny Nivå av Skönhetsvård

Vi är glada över att introducera HarmonyCA, en revolutionerande hybridinjektion som tar skönhetsvård till nya höjder. Denna behandling erbjuder något unikt – den kombinerar volymförstärkning och hudförbättring på ett helt nytt sätt. Låt oss utforska vad HarmonyCA handlar om och vad som gör den så speciell.

Vad är HarmonyCA?
HarmonyCA är en banbrytande skönhetsbehandling som förenar två kraftfulla ingredienser: kalciumhydroxiapatit (CaHA) och hyaluronsyra (HA) i en och samma behandling. Denna innovation skapar en ny metod för att återställa balans i ansiktet. Genom denna dubbelverkande hybridinjektion får du de fördelar som båda dessa ämnen erbjuder, vilket ger dig en komplett behandling med imponerande resultat.

Hur fungerar HarmonyCA?
HarmonyCA använder två aktiva ingredienser: hyaluronsyra ger omedelbar volym och lyft, vilket ger direkt synliga resultat. Samtidigt stimulerar kalciumhydroxiapatit kroppens naturliga kollagenproduktion, vilket ger långsiktiga fördelar. Inom en vecka efter behandlingen börjar din egen kollagenproduktion öka, och resultaten blir alltmer framträdande efter 3 månader, med toppresultat nått efter 6 månader. Hyaluronsyran bryts gradvis ned över 9 månader, medan huden upplever ökad fasthet och uppstramande effekt.

Vad gör HarmonyCA unik?
HarmonyCA är mer än bara en hybridinjektion; den förenar två olika metoder för både volymförstärkning och hudförbättring i en enda behandling. Detta gör HarmonyCA till en kraftfull och mångsidig lösning för att återställa balansen i ansiktet. Med dess kombination av omedelbara och långsiktiga fördelar kan du se och uppleva en förbättring omedelbart och under lång tid.

För vem passar HarmonyCA?
HarmonyCA är idealisk för dem som vill återställa volym, förbättra hudens elasticitet och minska rynkor. Den passar särskilt bra för personer med åldrande hud som behöver förnyelse och en påtaglig förbättring i hudkvalitet och utseende. För att avgöra om HarmonyCA är rätt för dig, boka en konsultation med våra erfarna sjuksköterskor som kommer att skräddarsy en behandlingsplan efter dina specifika behov och önskemål.

Vilka områden kan behandlas med HarmonyCA?
HarmonyCA appliceras jämnt över ansiktets baksida, inklusive över och under kindbenen samt käklinjen. Varje behandling anpassas efter dina individuella behov, vilket möjliggör behandling av volymförluster och ihåliga områden under kindbenen. Detta ger en lyftande och definierande effekt på käklinjen och kindbenen.

Skillnaden mellan HarmonyCA och traditionella fillersbehandlingar
Den största skillnaden mellan HarmonyCA och traditionella fillersbehandlingar är att HarmonyCA erbjuder både volymförstärkning och långvarig kollagenstimulering i en och samma behandling. Detta uppnås genom att kombinera hyaluronsyra med kalciumhydroxiapatit (CaHA), vilket ger både omedelbara och långsiktiga fördelar.

Hur går en behandling med HarmonyCA till?
För att genomgå en HarmonyCA-behandling, boka en konsultation med en certifierad injektionssjuksköterska. Under konsultationen besvaras alla dina frågor, och din behandlare gör en bedömning för att säkerställa att HarmonyCA är rätt för dig. Behandlingen utförs med en trubbig nål (cannula) för att minska risken för blåmärken, och du kan vanligtvis återgå till ditt dagliga liv direkt. Eventuell svullnad och ömhet kan förekomma efter behandlingen. Gradvis frigörs hyaluronsyra, samtidigt som din kropp aktiverar kollagen och elastin för att förbättra din hud från insidan.

Vad kan du förvänta dig av resultatet?
Efter en HarmonyCA-behandling kommer du omedelbart att märka en ökad volym och förbättring i ansiktets struktur. Resultaten blir ännu bättre över tid, tack vare den kollagenstimulerande effekten. Efter cirka 3-6 månader uppnår du maximala resultat, som ofta varar i 12-24 månader. HarmonyCA ger dig en ny nivå av skönhetsvård med sina unika fördelar.