Get Uplifted – Elisabeth har genomgått injektionsbehandlingar

Okategoriserat, Övrigt

Get Uplifted by Akademikliniken

Elisabeth 41 år, har behandlat 3 områden i ansiktet:
1. Restylane fillers för att reducera påsar och mörka ringar under ögonen.
2. Restylane fillers för att återskapa volym i kinderna.
3. Restylane Skinboosters för att förbättra hudkvalitén i kind- och käkpartiet.

Elisabeths kommentarer efter behandlingen:
”Vilken oväntad effekt det var, trodde inte att det skulle bli så naturligt.  Jag känner mig fräsch, piggare och upplyft, fast jag inte alls kanske sovit. Jag var lite orolig inför behandlingen, men det är en trygg referens för denna klinik och de produkterna. Det är ingen som sagt nåt förutom vänner som kommenterar mina instagram bilder med att jag ser så pigg och fräsch ut”

 

Elisabeth-Sighsdotter-indikationer

Elisabeth-Sighsdotter-1Elisabeth-Sighsdotter-2 Elisabeth-Sighsdotter-3  Elisabeth-Sighsdotter-5  Elisabeth-Sighsdotter-4