Get uplifted by Akademikliniken – Kristina 63 år

Okategoriserat, Övrigt

Kristina 63 år, har behandlat ögonområdet för att skapa ett piggare utseende och en klarare blick.

1. Muskelavslappnande medel för att reducera argrynkan.

2. Muskelavslappnande medel för att lyfta upp ögonbrynen

3. Muskelavslappnande medel för att reducera kråksparkar.

 

Kristinas kommentarer efter behandlingen: ”Jag har tänkt länge på att jag skulle göra nåt för mig själv. Nu när jag ser mig själv i spegeln och ser mitt pigga, fräscha jag, så blir jag pigg inombords av min spegelbild. Jag kände att jag blev pigg och fräsch, är även tacksam för det positiva och trevliga bemötandet jag fått här på kliniken. Detta skall jag rekommendera till mina väninnor.”

 

Läs mer om fillers här: https://www.ak.se/det-har-gor-vi/ansikte/fillers/restylane/

FÖRE

Kristina-fore_ny

EFTER BEHANDLING
Kristina efter indikationer Kristina efter