Fillers för kunder i hela Storstockholm

Hud, Injektioner, Behandlingar

fillers

Nu har vi på Akademikliniken möjlighet att erbjuda kunder från Täby i norr till Haninge i söder auktoriserade fillers kliniker. Du som bor i Täby och önskar boka fillers behandling kan enkelt välja mellan någon av våra totalt fem kliniker i storstaden. Våra kliniker välkomnar även dig som bor i andra delar av Storstockholm.

Akademikliniken är en av Nordens ledande kliniker när det gäller auktoriserade estetiska behandlingar och avancerad hudvård. Är du ute efter fillers är vi en trygg och pålitlig klinik med erfarna läkare och duktiga medarbetare inom området. Här berättar vi lite närmare kring fillers och hur du går till väga för att boka tid på en av våra kliniker i Stockholm!

 

Fillers behandling från Täby till innerstan

Oavsett du bor i Norrort, till exempel i Täby, eller i Stockholms city är du välkommen att boka fillers behandling hos oss på Akademikliniken. Vi erbjuder filler injektion för att jämna ut linjer eller rynkor i ansiktet samt för att förstora läppar. Vi erbjuder även flera andra olika behandlingar så som botox, Profhilo och PRP.

En fillers behandling går snabbt och du kan räkna med ett omedelbart resultat. Vi jobbar på olika sätt beroende på vilken typ av injektion det rör sig om. Vill du som bor i Täby boka ett möte för konsultation om fillers kan du kontakta din närmaste klinik i Stockholm.

 

Kompetent personal och modern teknik

Det spelar ingen roll vilken typ av fillers injektion du är intresserad av att boka hos oss, vi garanterar expertis och trygghet. Vår personal är högst kompetent och vi använder den senaste tekniken för att leverera säkra och pålitliga fillers behandlingar. Dessutom är vi måna om att arbeta utifrån relevant forskning för att ständigt förbättra vår verksamhet.

Självklart är vår personal legitimerad samt certifierad för att utföra fillers i Täby och Stockholm. Vårt team av hudläkare, hudterapeuter, sjuksköterskor och tandläkare samarbetar i hög grad för att erbjuda dig en trygg och professionell service. På Akademikliniken blir du erbjuden skräddarsydda helhetslösningar även när det gäller fillers. Allt för att du ska må bra och känna dig bekväm i att boka behandling hos oss.

 

Boka tid hos Akademikliniken

På Akademikliniken är vi noga med att erbjuda dig ett transparent upplägg och vi erbjuder fillers till kunder runt om i Storstockholm. Fördelen med att boka tid för fillers hos oss är att vi totalt har hela fem kliniker i huvudstaden. Dessutom finns vi representerade i andra städer som Göteborg, Västerås, Malmö och Helsingborg.

För att boka tid klickar du enklast på “boka” högst upp på höger sida. Sedan väljer du stad (bor du i Täby väljer du Stockholm) och fillers behandling. Då ser du även priset för konsultation och fortsätter du bokningen får du slutligen även ange önskad klinik i Stockholm. Du väljer avslutningsvis bland lediga dagar och tider på den valda AK-kliniken.

Boka konsultation