Boka fillers i Karlskrona

Behandlingar, Hud, Injektioner

fillers

Fillers är en populär skönhetsbehandling som används för att återställa och förbättra ansiktets ungdomliga utseende. Denna icke-kirurgiska behandling har blivit alltmer eftertraktad för att reducera rynkor, förstärka volym och ge en fräschare hud. Om du är i Karlskrona och överväger att prova fillers, finns det duktiga behandlare som kan hjälpa dig att uppnå önskade resultat.

 

Vad är fillers?

Fillers, även kända som dermal fillers, är injicerbara substanser som används för att fylla ut och jämna ut rynkor och linjer i ansiktet. De kan också användas för att öka volymen i vissa områden, som exempelvis kindben och läppar. De vanligaste typerna av fillers är baserade på hyaluronsyra, en naturligt förekommande substans i kroppen som hjälper till att bevara fukt och ge volym till huden.

 

Var kan man använda fillers?

Fillers kan användas på olika områden i ansiktet för att förbättra utseendet och minska ålderstecken. Några av de vanligaste områdena där fillers används inkluderar:

  • Rynkor och linjer – Fillers kan användas för att reducera framträdande rynkor och linjer, som exempelvis nasolabialveck (vecken mellan näsan och munnen) och marionettlinjer (linjerna från mungipan ned mot hakan).
  • Läppförstoring – Fillers kan injiceras i läpparna för att ge ökad volym och forma läppkonturerna. Detta kan ge en mer definierad och ungdomlig look.
  • Kindben och käklinje – Fillers kan användas för att förstärka kindbenens konturer och definiera käklinjen, vilket ger en mer markerad och ungdomlig ansiktsform.
  • Näsa – Fillers kan användas för att korrigera mindre estetiska ojämnheter i näsan, som exempelvis en sned eller ojämn näsrygg.

 

Vilka olika typer av fillers finns det?

Det finns olika typer av fillers på marknaden, men de vanligaste är baserade på hyaluronsyra. Hyaluronsyrafyllmedel ger omedelbara resultat och kan vara temporära eller mer långvariga beroende på produkten och behandlingsområdet. Produkterna kan anpassas för att möta dina individuella behov och önskemål.

  1. Restylane: Restylane är en populär typ av filler baserad på hyaluronsyra. Den används för att fylla ut och jämna ut rynkor och linjer i ansiktet, samt för att öka volymen i områden som kindben, läppar och käklinje. Restylane ger naturliga och långvariga resultat.
  2. Juvederm: Juvederm är en annan vanlig filler baserad på hyaluronsyra. Den används för att behandla rynkor och linjer, samt för att skapa volym i områden som läppar och kindben. Juvederm är känd för sin smidiga konsistens och naturliga resultat.
  3. Teosyal: Teosyal är en serie av fillers som erbjuder olika produkter för olika behandlingsområden. Det finns Teosyal-produkter som är specifikt utformade för att behandla rynkor och linjer, öka volymen i kindben och läppar samt förbättra konturerna i ansiktet. Teosyal-fillers ger naturliga resultat och har långvarig effekt.
  4. Stylage: Stylage är en annan populär serie av fillers som erbjuder ett brett utbud av produkter för olika behandlingsbehov. Det finns Stylage-fillers som är utformade för att behandla rynkor och linjer, öka volymen i kindben och läppar samt förbättra hudens fasthet och elasticitet. Stylage ger omedelbara resultat och har en långvarig effekt.

 

Fördelen med att boka fillers på Akademikliniken

Vi på Akademikliniken är den ledande aktören inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar inom Norden och utför kvalificerade fillersbehandlingar. I dagsläget har vi ingen klinik, som erbjuder fillers, i Karlskrona. Vi har däremot ett flertal kliniker runt om i Sverige där vi kan hjälpa dig uppnå dina önskvärda resultat.

Boka konsultation