Filler clinic i Jönköping

Injektioner

fillers

För dig som bor i Jönköping och letar efter en pålitlig filler clinic är Akademikliniken ett nära alternativ, du hittar närmsta klinik i Norrköping eller Göteborg. Hos oss kan du göra olika typer av fillerinjektioner och vi garanterar en trygg och säker behandling. Nu kan du även boka tid för fillers eller annan önskad behandling inom avancerad skönhet direkt via vår hemsida. Du anger dina uppgifter, väljer behandling och istället för att leta efter Jönköping bockar du för Norrköping som filler clinic.

 

Fillers hos Akademikliniken

Begreppet fillers är idag ett vanligt uttryck för att förklara den typ av behandling som utförs för att “fylla” ut huden. Det är alltså en form av injektionsbehandling som syftar till att återställa hudpartier i ansiktet eller andra närliggande områden. Ibland kan det vara en behandling som syftar till att släta ut linjer eller rynkor i huden. Andra gånger används fillers för att skapa större läppar.

Fillers är framför allt en metod och behandling som föryngrar din hud oavsett vilken typ av injektion det rör sig om. På vår filler clinic behandlar vi ansikte, hals och även händer med fillers.

 

Närmaste filler clinic för boende i Jönköping

Akademikliniken erbjuder avancerad hudvård där fillers är ett av våra specialistområden. Våra skickliga medarbetare har stor erfarenhet av att behandla med fillers och du är garanterad certifierad personal. Vi har kliniker runt om i Sverige.

När du gör en fillerbehandling får du först träffa en läkare som ser över ditt ansikte. Eftersom det inte är långt till vår filler clinic från Jönköping kan du göra hela behandlingen på en och samma dag. Det är en snabb injektion och du får ett omedelbart resultat.

 

Naturligt resultat

Våra specialister inom fillers ser till att behandlingen sker korrekt utifrån dina förutsättningar. På Akademikliniken är all personal som utför estetisk injicering certifierade av Estetiska Injektionsrådet. De vet exakt vad som krävs för att helheten blir som du förväntar dig. Vi kan alltså garantera dig hög kompetens och erfarenhet, vilket genererar trygghet till dig som patient.

Vi eftersträvar alltid ett naturligt resultat och därför är vi ytterst noga med detaljer. Allt tas med i beräkningarna och vi anstränger oss till max för att återställa din hud på ett vackert och naturligt sätt.

 

Boka fillerbehandling online

Du som ska bege dig från Jönköping för att få behandling på filler clinic kan enkelt boka en tid via vårt onlinesystem. Vi har kliniker på flera olika orter runt om i Sverige. Klicka på “Boka” högst upp på sidan och välj sedan närmaste klinik samt behandling. Sedan får du välja bland lediga dagar och tider.

Viktigt innan du kommer till oss är att hålla dig från blodförtunnande läkemedel. Dessutom får hudområdet som ska behandlas inte ha några hudutslag. Är du gravid eller ammar avråder vi dig från att göra fillers.

Tänk även på att inte röra eller massera det behandlade området direkt efter genomförd fillerbehandling. Det är heller inte bra att bada bastu eller träna med hög puls. Undvik även att dricka alkohol nära inpå behandlingen samt dygnen efter.

 

Boka konsultation