“Den dagen de kan göra det snyggt, så ska jag också prova”

Okategoriserat, Övrigt

En av de vanligaste fördomarna när det gäller estetiska injektionsbehandlingar är att det ser onaturligt ut. Vi matas dagligen med bilder av överbehandlade och extrema ansikten och tänker att det är ”tur att inte jag har provat, så där vill man ju verkligen inte se ut”. Journalisten och bloggprofilen Malin Wollin berättade i vår podcast Ytligheter att hon pratat med en bekant som sa att ”den dagen de kan göra det snyggt, så ska jag också prova”.

Det är nog en ganska typisk fördom. Att det ser skumt ut och inte är något för mig. Men målsättningen med en fillers-behandling är ju inte att resultatet skall se överdrivet eller konstigt ut. Målet är tvärtom att man efter behandlingen skall se piggare och fräschare ut – som om man varit på semester, är nyförälskad eller bara allmänt glad.

Vi som erbjuder den här typen av behandlingar försöker på olika sätt berätta och visa hur det egentligen är. Att merparten av våra kunder får naturligt fina resultat och inte lämnar oss med ”ankläppar” eller ”stelfrusna” ansikten.

Nu har vi fått hjälp av Galderma, som står bakom fillern Restylane, att visa detta genom en informationskampanj som går under namnet Proof in Real Life. Och man har tagit hjälp av den världsberömda skönhets- och underhållningsikonen Sharon Stone som talesperson för att få fram budskapet.

Målet är att visa upp verkliga, diskreta resultat av en behandling med Restylane och Restylane Skinboosters, och till sin hjälp tog man tio par enäggstvillingar. En tvilling från varje par genomgick en individuellt anpassad behandling och resultatet visades upp IRL vid ett stort event i Berlin tidigare i år där Sharon Stone och Akademiklinikens Per Hedén stod som var värdar.

Under de närmaste två veckorna kommer Galderma och Akademikliniken att ge dig möjligheten att se resultaten av “tvillingbehandlingarna” med egna ögon och bilda dig en egen uppfattning. Följ oss på vår hemsida, på Facebook/Akademikliniken eller Instagram @akademiklinikensverige.

Tills imorgon – hör Sharon Stone berätta mer om projektet här:

http://www.youtube.com/watch?v=4owU9rjg3qQ&feature=youtu.be