Bröstlyft och Bröstförminskning – Rikke May berättar del 2

Okategoriserat, Övrigt

Som vi tidigare berättat följer vi den danska modeprofilen Rikke May som gjort ett bröstlyft/bröstförminskning på Akademikliniken i Malmö Del 1.

Här kommer del 2, dels med länk till hennes egen blogg Blogg Rikke May, och nedan en översättning till svenska:

Här kommer en snabb hälsning från soffan på Stay (hotellet, reds anmärkning). Jag är hemma från Malmö nu och känner mig överraskande bra. Jag har inte ont och går faktiskt omkring som om inget har hänt. Om det inte var för bandaget så skulle man inte kunna ana att jag har gjort en operation.

Jag är så glad och lättad. Min kirurg Flemming var toppen. Oftast gör man ett omvänt T i samband med ett bröstlyft. Men han såg till att bara göra ett snitt runt om själva bröstvårtan och ett snitt nedåt själva bröstet (lollipop-snitt kallar jag det), så mina ärr kommer inte att bli så tydliga och det blir lättare att läka när jag inte har snittet under bröstet. Och så är det inte så ömt heller.

 

Vår kompletta guide till bröstlyft och bröstförminskning! Allt du behöver veta inför operationen inklusive foton och slutresultat. Ladda  ner

 

Sen blir man ju lite trött på sig själv – rullas in för bedövning och möter där en ung snygg anestesiläkare som skall bedöva mig. Och då börjar jag fundera på om jag har rakat armhålorna när den snygge mannen ber en sträcka upp armarna…Ååååh. Blev lite sur på mig själv..Typiskt alltså.

Jag är optimistisk och så glad för att jag äntligen gjorde operationen. Det var nästan så att jag vände på klacken och åkte hem när jag kom fram till kliniken, för jag fick panik (helt normalt), mest för att M sagt att han inte tycker att jag behöver operationen, han är så nöjd med min byst (sött). Men nu gör jag det ju inte för hans skull eller någon annans skull, utan för min egen. Men jag kände ändå att jag ”svek” honom och var rädd för att göra honom besviken. Men när jag vaknade upp och tittade ned och såg mina bröst. Så blev jag glad och nöjd ;).

Jag lovar att hålla er uppdaterade om förloppen. Och det märks att det faktiskt er flera som funderar på att göra samma sak. Jag kan bara säga att jag är glad att jag gjorde det och om ni har frågor är det bara att höra av sig (via the insider.dk bloggen, reds anmärkning)