Bröstlyft & Bröstförminskning – Rikke May berättar del 1

Okategoriserat, Övrigt

Den danska modeprofilen Rikke May har nyligen gjort ett kombinerat bröstlyft / bröstförminskning hos Akademikliniken i Malmö. Hon kommer att dela med sig av sin historia i sin blogg bl a och vi vill ge er som kanske går i samma tankar som Rikke möjlighet att ta del av hennes erfarenhet av denna operation.

Du kan antingen följa henne direkt på hennes blogg som du hittar här Blogg Rikke May, men hon skriver på danska av naturliga skäl, så därför kommer vi att hjälpa till med översättning här i vår blogg 🙂 . Här kommer första inlägget som hon skrev precis före operationen:

“……. Anledningen till att jag är tillbaka i Danmark från Singapore är att jag faktiskt imorgon kl. 07.15 skall åka över bron till Malmö och besöka Akademikliniken och deras skickliga kirurg Flemming. Flemming och jag har varit i kontakt under hösten kring något som jag gärna ville ha hans bedömning av.

När jag blev en pre-teen och vår herre gav mig bröst så gav han mig ett par ganska stora. Populärt hos killarna från klass 5A, och ända upp i de äldre tonåren så beundrades de av de flesta män som jag stötte på i min bekantskapskrets ; ).

 

Vår kompletta guide till bröstlyft och bröstförminskning! Allt du behöver veta inför operationen inklusive foton och slutresultat. Ladda  ner

 

När jag blev gravid med Bella så gick jag faktiskt inte upp så mycket i vikt – mellan 8-9 kilo – men jag är fortfarande övertygad av att minst 7 av dem lade sig på brösten för de blev extremt stora. När graviditeterna var avklarade så tog tyngdkraften vid – och ja, då blev brösten inte lika roliga att titta på som i deras ”ungdom”. Jag har levt med dem så i flera år så som de har blivit och jag har försökt förlika mig med dem. Men det har inte gått bra, och jag har inte fått riktigt ro i kroppen.

Jag tycker att ordspråket If it is broken – Fix it är bra. Jag är själv inte särskilt förtjust i stora bröst så jag kommer inte att sakna dem. Till M’s förtvivlan (säkert). Jag ska inte göra någon förstoring, ingen ”poof” effekt. Jag ska ”bara” göra ett bröstlyft. Ett bröstlyft så att de kommer tillbaka till det läge de hade tidigare, och ev. lite mindre i storlek än vad jag hade innan. Flemming sa snällt ”Du har fina bröst Rikke, de har bara blivit lite långa”. Haha. Kan inte annat än hålla med.

Operationen sker som sagt i Malmö imorgon där jag ska skrivas in kl. 07.15. Sedan hoppas jag att Mr Flemming kan ge mig fina bröst som passar till mig, så att jag kan få ro med kroppen och mitt utseende – om man inte trivs i sitt eget hus, hur ska man då få andra att trivas med det ; )

Jag har gjort behandlingar hos Akademikliniken flera gånger förut så för mig är det den bästa lösningen och jag känner mig trygg och i säkra händer. För operationer som denna så är ju tryggheten det viktigaste. Jag skulle aldrig låta någon operera mina bröst om jag inte kände mig 100% säker. Det kan ju inte göras ogjort. Det måste lyckas första gången. Så jag hoppas på 7.9.13. Riktigt mycket faktiskt ; ) Jag kommer att berätta mer här på bloggen, glöm inte att du också kan se mer på Instagram @rikkemay och Snapchat RikkeMay – det kommer inte att komma några boobies bilder, så det är ingen idé att hoppas på det killar ; )”