Boka bröstförstoring på klinik i Småland

Bröst

bröstförstoring

Bor du i Småland och letar efter en seriös skönhetsklinik som erbjuder bröstförstoring? Vi erbjuder dig ett ingrepp som ger ett naturligt resultat. Med över 30 års erfarenhet kan vi titulera oss experter på bröstförstoringar och Akademikliniken är Sveriges ledande klinik inom området. Idag finns vår verksamhet representerad runt om i Sverige där vi också har flertalet kliniker i södra Sverige. Ingen i Småland, men däremot i Malmö och Göteborg.

 

Bröstförstoring i Småland

Även om Akademikliniken inte har någon fysisk mottagning just i Småland kan vi istället erbjuda flera närliggande alternativ. Du har bland annat en plastikkirurgisk Akademiklinik i Malmö som erbjuder patienter i Småland professionell bröstförstoring. Här kan du boka tid för konsultation innan operation där du får träffa din läkare och rådfråga kring din kommande bröstförstoring. Bor du i Småland kan även Göteborg vara ett lämpligt alternativ i samband med bröstförstoring hos Akademikliniken.

Akademikliniken Malmö

Våra fina lokaler ligger i Västra hamnen där vi utför olika typer av plastikkirurgiska ingrepp. Våra läkare och övrig personal har stor erfarenhet och vi erbjuder dig högsta möjliga trygghet som patient. Utöver bröstförstoring utför vi även behandling mot åderbråck, fettsugning och näsplastik.

Akademikliniken Göteborg

Du finner oss på Guldhedstorget som inte är långt från den populära Slottsskogen. Här jobbar erfarna plastikkirurger och vi erbjuder både estetiska och återskapande ingrepp som bröstförstoring.

 

Bröstförstoring hos Akademikliniken

Vårt team av specialister hjälper dig att återskapa dina bröst på ett anpassat sätt helt utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi strävar alltid efter ett optimalt och naturligt resultat som håller länge. Det är också något vi uppfyller tack vare vår estetiska och även medicinska expertis.

Bor du i Småland och vill göra en bröstförstoring kan du kontakta en av våra närliggande kliniker för konsultation. Där får du träffa en kompetent plastikkirurg för att samtala kring dina tankar inför bröstförstoringen. Din läkare berättar om olika alternativ för att uppnå ett perfekt resultat utifrån just din kropps förutsättningar.

Vi använder ett modernt 3D-system för att simulera det kommande resultatet. Det här systemet gör det möjligt för oss att visa dig hur olika implantat ser ut i verkligheten och även på dig. Självklart får du även känna på materialet och prova det med underkläder.

 

Boka tid för bröstoperation

Bor du i Småland och vill boka tid för bröstförstoring i exempelvis Göteborg bör du planera in besöket med god tidsmarginal. Vi rekommenderar alltid våra patienter att besöka oss med lugn och harmoni i kroppen. Det är därför en bra idé att stanna över natten för att inte slippa känna oro i samband med operation eller konsultation. Vårt team är proffs på bröstförstoring, men tänk på att planera besöket på ett bra sätt.

I priset du betalar för att förstora brösten ingår operationen, narkos samt bedövning. Du får även eftervård där du får ligga på uppvakningsavdelning innan du kommer till vår vårdavdelning. Det ingår dessutom ett uppföljningsbesök hos oss på Akademikliniken. Vid eventuell medicinsk indikation ingår också en övernattning på vår klinik samt måltider under dygnet.

 

Boka konsultation