Få fina bröst utan bh

Bröst

bröst

En bh gör att brösten kan lyftas, se större ut och få stöd. Men bröst kan vara lika fina utan bh. Om du av någon anledning är missnöjd med dina bröst och på grund av det inte vill släppa dem fria är det möjligt att med plastikoperation få dina drömbröst.

Kvinnor har under en lång tid lärt sig att använda en bh för att se attraktiva ut och framhäva brösten. Att bära en bh är i princip lika självklart som att ha tröja och byxor. Men det finns faktiskt fördelar att låta brösten få vara fria utan bh. Sedan kan det vara lika snyggt att inte bära en bh. Det är dock många som av olika anledningar inte vill eller kan vara utan bh. En person som har slappa och hängiga bröst kan behöva stöd av en bh och kan därför inte vara utan medan en person med små bröst kan ha komplex och vill inte vara utan bh.

 

Bröstoperationer kan ge dig drömbrösten

Oavsett anledning till att du inte vill vara utan bh finns det olika behandlingsmetoder för att förändra, korrigera eller återskapa bröst med hjälp av bröstkirurgi. Det är faktiskt möjligt att på kirurgisk väg få till ett väldigt naturligt resultat vid en bröstoperation. Kvinnor som upplever att brösten har förlorat sin spänst, fasthet och volym kan bli bra hjälpta av en bröstoperation eftersom allt går att återskapa. För personer med en stor byst kan en bröstförminskning vara till stor hjälp, speciellt om brösten orsakar olika besvär. Det är även möjligt att lyfta brösten om de har blivit hängiga med åren.

För kvinnor med små bröst som önskar ha större kan en bröstförstoring vara på sin plats. Många kvinnor med små bröst drömmer om att ha en storlek större bröst för att bättre kunna trivas i sin kropp. Det bästa med estetisk plastikkirurgi är att du inte behöver uppfylla några speciella kriterier för att kunna genomföra en bröstoperation.

 

Bröst utan bh håller formen bättre

En bröstoperation kan alltså ge dig vackra och naturliga bröst som ser väldigt bra ut utan bh. Det finns fördelar med att låta brösten vara utan bh. I motsats till vad många tror kan faktiskt brösten hålla sin form bättre om du skippar bh:n. Studier har visat att musklerna i brösten blir svagare av att få stöd av en bh. Dina bröst kan även generellt må mycket bättre genom att inte bära en bh. Det är möjligt att få ett mycket bättre blodflöde och om brösten inte är så instängda minskar du även risken för infektioner, svamp, utslag och akne.

 

En konsultation kan ge dig bra svar

Genom att boka tid för en konsultation kan en plastikkirurg berätta mer ingående vilken metod som kan passa för att just du ska få dina drömbröst som gör att du kan vara utan bh. Plastikkirurgen gör en bedömning av dina bröst och ger sedan förslag på vad som skulle kunna göras. Du kan även få veta vilka resultat som en eventuell behandling kan ge.

Boka konsultation