Bettina Buchanan – 6 snabba frågor efter bröstoperationen

Patientberättelser, Bröst

Bettina Buchanan

Bettina Buchanan gjorde en bröstoperation hos oss på Akademikliniken i mitten på April. Här svarar hon på 6 snabba frågor om sin bröstoperation.

1. Vad är skönhet for dig?

– Skönhet för mig är att känna sig säker på sig själv.

2. Hur kom det sig att du valde att göra en bröstoperation?

– Jag har tränat mycket de senaste åren och därmed fått ganska “urtömda” bröst. Jag gjorde operationen för att jag ville fylla ut mina bröst igen, och få de att efterlikna mina tidigare.

3. Vad var det viktigaste för dig, när du valde att göra denna operation?

– Att det var en kunnig kirurg som verkligen förstod och skulle kunna ge mig det naturliga resultat jag ville ha, samt att jag skulle ha ett bra team runt mig som jag kunde känna mig 100% trygg med.

4. Hur mådde du innan operationen?

– Jag mådde bra och kände mig väldigt säker på att jag tagit rätt beslut. Väl på britsen skall jag erkänna att jag blev lite nervös.

5. Hur mådde du efter operationen?

– Jag skulle nog säga att jag mådde relativt bra men jag var väldigt trött. Jag trodde nog smärtan skulle vara värre än vad den faktiskt var.

6. Hur mår du idag?

– Jag mår jättebra. Det har bara gått en vecka sedan bröstoperationen så jag är fortfarande ganska svullen och öm, men jag är väldigt nöjd med resultatet av det jag kan se hittills! Och jag är sååå glad att jag gjorde det! Längtar verkligen tills svullnaden lagt sig helt så jag kan få se slutresultatet. Läs mer om bröstförstoring här 

Boka konsultation