Beauty through Science 2015 – för din skull

Okategoriserat, Övrigt

För elfte gången samlades över 630 plastikkirurger och estetiska experter från 41 olika länder i ett försommarvackert Stockholm. Anledningen var Beauty through Science  – ett av de främsta symposierna för estetisk medicin i världen – och värd och arrangör var som vanligt Akademikliniken och Per Hedén.

Tre intensiva dagar ägnades åt kunskapsutbyte experter emellan med hjälp av en fakultet bestående av 39 föreläsare. Föreläsningar, debatter och praktiska demonstrationer. Många tillfällen gavs för kompetensutveckling och nya tekniker och behandlingar och en av årets nyheter var att programmet utvidgats med mer icke-kirurgiska behandlingar som t ex injektionsbehandlingar, laser, kemiska peels etc.

Varför arrangerar vi då Beauty through Science varje år kanske du undrar? “Vad har jag för nytta av det?” Därför att du har rätt att förvänta dig ett optimalt resultat och en trygg och säker operation/behandling och omvårdnad hos oss på Akademikliniken. Då är det viktigt att vår personal hela tiden vidareutbildas och utvecklas. Men också för att vi vill bidra till hela plastikkirurgibranschens utveckling både i Sverige och internationellt.

Din Skönhet. Vår vetenskap.

Bild1