“Äntligen är jag mig själv” – Alexandra “Kissie” Nilsson

Patientberättelser, Bröst

Kissie/ Alexandra Nilsson på standen i bikini med nya mindre bröstimplantat

Alexandra fick sina gamla implantat utbytta till något mindre och mjukare Motiva-implantat av vår plastikkirurg.

 

Kissie/ Alexandra Nilsson på standen i bikini med nya mindre bröstimplantat

Hur känns det nu efter operationen?

Jättebra! Jag kan nu efter några veckor återgå till mitt “vanliga liv”. Har velat operera om brösten i några år så känns fantastiskt att det nu har skett.

Vad betyder utseende för dig?

Jag tycker mitt utseende är viktigt för jag vill att den ska spegla hur jag mår och är som person. Dvs frisk, glad och lycklig. Jag tycker att man speglar ett sunt liv om man tar hand om det man har.

Hur länge har du tänkt på att göra brösten?

Jag har tänkt ca 2-3 år på att operera om mina bröst. Längtade efter ett mer naturligt utseende vilket jag har fått nu. Är väldigt glad och nöjd med resultatet efter operationen. Det har hänt mycket på marknaden inom skönhetsindustrin så jag ville få nya implantat som känns trygga så valde att operera om med Motiva implants.

Varför valde du att operera dig hos Akademikliniken?

För dom känns trygga och bra och anses vara ledande i sin bransch. För mig är det viktigt att gå till en klink som har topp kirurger och som varit etablerade under flera år. Säkerheten är viktigt för mig när man ska genomgå en operation.

Är du intresserad av att boka en konsultation för bröstlyft och bröstförminskning? Läs mer och boka en tid här.