Allt du vill veta om bröstförstoring men aldrig vågat fråga om – 1

Okategoriserat, Övrigt

Vem tror du det är som väljer att göra en  bröstförstoring och varför?

Det finns många olika anledningar till att kvinnor väljer att göra en bröstförstoring. Tvärtemot vad många tror är det inte bara unga tjejer eller sk ”glamourmodeller” som vill ha jättebröst.

En vanlig bröstpatient hos oss är en kvinna 35+ som har fått barn och kanske ammat. Brösten har tappat formen och ser inte ut som de gjorde innan graviditeten, och då är det alltså formen man är ute efter att återställa, snarare än att förstora brösten.

En annan anledning kan vara att man har i princip obefintliga bröst och väljer att göra en bröstförstoring för att det får en att känna sig mer som ”sig själv”.

Det viktigaste är att man en bröstförstoring för sin egen skull, för att man själv vill det. Inte för att någon annan, t ex en partner, tycker att man ska det eller för att man tror att det krävs av omgivningen för att man ska ”duga”.

Intresserad av att läsa mer om bröstförstoring på Akademikliniken? Här hittar du mer information https://www.ak.se/det-har-gor-vi/brost/brostforstoring/ och här finns en guide som du kan ladda ned som pdf http://info.ak.se/guide-brostforstoring

Ak_Gelehallon_7juni Skärmavbild 2016-07-21 kl. 14.19.58

 

Vår kompletta guide till bröstförstoring! Allt du behöver veta inför operationen inklusive foton och slutresultat. Ladda  ner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev