4 skönhetstips du inte får missa!

Okategoriserat, Övrigt

1. GE ANSIKTET MER VOLYM OCH SKARPARE KONTUR
När höstens mörker kommer tidigare på eftermiddagen samtidigt som sommarens fina solbränna sakteligen försvinner, känner man sig lätt trist och glåmig i ansiktet. Att lägga in en aning mer volym i läpparna eller förhöja de egna kindbenen, antingen för att få mer definierade sådana eller bara hjälpa naturens åldringsprocess på vägen och återskapa den del av volym som försvunnit med åren, ger oftast en härlig boost till helhetsintrycket. På en halvtimme kan man återskapa eller tillföra lite mer sensualism och “naturlig” kvinnlighet.
Läs mer om fillers >
Boka tid för en konsultation för att höra vad vi kan göra för dig >

ansikte_fillers


2. BOOSTANDE HUDVÅRDSPRODUKTER

Att satsa på riktigt bra medicinska hudvårdsprodukter är A och O om man vill få så bra hy man personligen kan. Retinol och Glycolsyra är fantastiska ingredienser som påverkar den cellulära processen i huden och ger mätbara resultat. Vi har två nattserum (Pure Active Serum och Pure Repair Night) vid Akademiklinikens medicinska produktserie som vardera innehåller dessa ingredienser. Att använda dem så ofta som huden tillåter och varva med en lugnande kräm, till exempel Cure Recovery Creme, som ger synligt resultat på hudstrukturen och utseendet.
Nyfiken på våra nattserum, läs mer här >

produkter

 

3. SNYGGA BEN TILL VÅREN – BÖRJA NU!
Andra viktiga behandlingar att ta tag i under hösten och vintern är hårborttagning som man måste göra när huden inte är solbränd och i specifika cykler för de olika önskvärda områdena. Samma sak med små kärl på ben. Då man oftast blir blå och lite brunfärgad vid injektionsställena under några veckor efter, rekommenderas detta också att utföras nu. Det är också lättare att se alla små kärl när benen är bleka. Passa på att bli av med lila/röda kärlnystan så att du tills nästa sommar kan njuta av resultatet!
Se före- och efterbilder på behandlingen >
Boka tid för borttagning av kärl på benen >
Boka en konsultation för hårborttagning >

ben

 

4. SOLPUDER FÖR EN FRÄSCHARE LOOK
Att alla känner sig lite mindre fina under vinterhalvåret, mycket av den enkla anledningen att man är blek och glåmig. Att satsa på ett naturligt, men effektivt solpuder som man skuggar upp vid panna/näsa/nedanför kindbenen/haka och vid käklinjen kan ge en omedelbart fräschare look som göra att du förhoppningsvis kommer känna dig finare på utsidan som då också göra att insidan känner sig mer harmonisk!