Våra patienter berättar: Carolina om sin bukplastik

Kropp, Okategoriserat, Övrigt

Så här berättar vår patient Caroline, 34 år gammal om sin bukplastik som hon gjorde hos Akademikliniken:

“Anledningen till mitt beslut var att jag efter fyra graviditeter gått ner ca 23 kilo. Viktnedgången var så omfattande att huden inte hängde med och operation var den enda utvägen.

Jag funderade länge och försökte först genom landstinget men orkade inte vänta och rädslan att bli nekad var stor. Akademikliniken var mitt första och enda val av klinik, både på grund av mycket bra rykte och det jag läste.
Hudöverskott efter graviditet eller viktnedgång? Den här guiden ger dig en introduktion om överskottshud och bukplastik Ladda  nerNu idag är det 1 år sedan jag genomgick en full bukplastik. Det gick jättebra hos Paolo, han är så proffsig. Det är jättekul att få visa upp mitt resultat och jag kanske kan hjälpa andra att bestämma sig. Jag har fått höra mycket positiva kommentarer och är otroligt nöjd med resultatet och träningen börjar ge resultat, säger Carolina.

Plastikkirurg Dr Paolo Montemurro berättar: – Efter Carolinas graviditeter hade hennes mage blivit “bullig” på grund av att magmusklerna blivit försvagade och delat sig. Det man gör under en bukplastik är inte bara att ta bort den överflödiga huden och göra en fettsugning, utan man syr även ihop magmusklerna och flyttar naveln. Detta resulterar i att patienten får en platt mage och hållningen blir förstärkt och förbättrad.