Lip filler 0,5 ml

Injektioner, Läppar

fillers

Vill du ha fylligare läppar? Har du funderat på fillers? Då är du inte ensam. Idag väljer en hel del kvinnor och män att prova fillers. Det finns många fördelar med att fylla läpparna, samtidigt som det finns några viktiga saker att ha i åtanke. En av dem är hur stor mängd filler du bör välja. I många fall rekommenderas 0,5 ml lip filler. Varför just 0,5 ml? Det kan du läsa om nedan.

 

Varför 0,5 ml lip filler?

Det finns flera goda anledningar att välja en lip filler på 0,5 ml. Främst beror det på att det är en liten dos. Därför är det en bra mängd att börja med. Det är alltid en bra idé att börja med en liten mängd filler för att se hur resultatet blir. Då kan du tydligt se hur mycket volym läpparna får och gradvis fylla på med mer om du skulle önska.

När du precis har fyllt läpparna kommer de att vara lite svullna. Du kan alltså inte räkna med att du kan se hur mycket 0,5 ml fyller läpparna direkt. Svullnaden kommer att lägga sig under de kommande dagarna och det är då du kan se resultatet.

En mindre mängd filler passar alltid bra om du vill ha ett mer naturligt resultat. Om du vill ha mer volym kan du enkelt få en behandling till. Du riskerar inte att få större läppar än du vill ha, vilket kan hända om du väljer en stor dos från början.

En filler på 0,5 ml är också ett bra val om du aldrig har fyllt läpparna tidigare. Kanske känner du dig nervös över hur du skulle trivas i större läppar. 0,5 ml är en väldigt liten dos och skapar inte någon stor skillnad.

 

Mindre filler lägger sig bättre

Ovan har vi talat om de estetiska aspekterna med att välja 0,5 ml filler. En annan anledning att välja en liten mängd är att det blir enklare för produkten att lägga sig i läpparna. När den precis injicerats är den lite hårdare och läpparna kan kännas lite stela.

Efter ett dygn känns det bättre, men det kan ta flera dagar innan produkten lägger sig ordentligt och mjuknar. Efter 1-2 veckor känns läpparna naturliga. När du väljer en mindre mängd filler är det enklare för kroppen att vänja sig vid produkten, framförallt om du aldrig har provat fillers förut.

 

Lip filler hos Akademikliniken

Om du har funderingar kring lip filler är du välkommen till oss på Akademikliniken. Hos oss kan du träffa Nordens ledande plastikkirurger med lång erfarenhet av fillers. Vår klinik har funnits i över 30 år och erbjuder en trygg miljö oavsett vilken behandling du väljer.

Injektionsbehandlingar som fillers medför små risker. Däremot kan även en ytterst liten intervention leda till tråkiga komplikationer om den inte utförs av legitimerad och certifierad personal. Problem kan även uppstå om man inte använder en lämplig produkt av hög kvalitet.

När du vänder dig till oss behöver du inte oroa dig för sådana aspekter. Hos oss är du i trygga händer och vi arbetar endast med marknadens bästa produkter. Det är din hälsa värd!

Boka konsultation