BOKA

Akademikliniken i Stockholm söker operationssjuksköterska (heltid/deltid)

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation med 6 operationssalar och Vårdavdelning. På kliniken finns även koncernens administrativa huvudkontor.

Vi söker

Vi söker dig som är specialistutbildad operationssjuksköterska och har minst 2 års erfarenhet av operationssjukvård. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit men inget krav.

Du är trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig, vilket är viktigt då vi är ett litet team som jobbar nära varandra. För oss är arbetsglädje och yrkesstolthet viktigt och vi värdesätter teamarbete. Du är professionell i ditt yrkesutövande, har lätt för att samarbeta med kollegor och som bidrar till ett gott arbetsklimat.

Hos oss arbetar du nära patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får erfarenhet och kompetens inom estetisk kirurgi och där du kommer att arbeta nära några av världens främsta inom plastikkirurgi. Vi kommer kunna erbjuda dig möjlighet till kompetensutveckling genom intern utbildning av våra plastikkirurger. Vi är ett växande varumärke som sedan länge är störst och marknadsledande i norden inom vår bransch.

ANSTÄLLNINGSFORM Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. Heltid alternativt deltid (60 – 100 % tjänstgöring).

ARBETSTIDER 40 timmar per vecka vid heltidstjänstgöring. Dagtid- och kvällstid. För närvarande är våra 6 operationssalar bemannade måndag – fredag med arbetstider från kl. 07 – 20.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Jonas Björk på, mailadress jonas.bjork@ak.se. Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) via mail så snart som möjligt. Märk din ansökan med ”Operationssjuksköterska Stockholm”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.