Akademikliniken Malmö söker Anestesisjuksköterska (timanställning)

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus!

Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega. Vår plastikkirurgiska klinik i Malmö ligger i Västra Hamnen. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Operation, postoperativ avdelning och mottagning. Vi delar lokaler med Akademikliniken Skin Center som är vår hudvårdsmottagning.

Akademikliniken i Malmö söker en specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård till vår dagkirurgiska verksamhet
Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Malmö ligger i Västra Hamnen. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Postoperativ avdelning. Vi delar lokaler med Akademikliniken Skin Center som är vår hudvårdsmottagning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lång erfarenhet av arbete som specialistutbildad sjuksköterska inom anestesiologi för arbete på vår postoperativa uppvakningsavdelning. Erfarenhet av plastikkirurgi är meriterande.

Du är en positiv och flexibel person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Som legitimerad anestesisjuksköterska på vår postoperativa avdelning arbetar du självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter i samband med eftervård efter plastikkirurgiska ingrepp. Vi utför ett stort och varierat utbud av olika operationer, både estetiska och medicinska, i antingen generell eller lokal anestesi. Du ingår i ett erfaret team bestående av anestesiläkare, anestesisjuksköterskor samt övrig operationspersonal.

Anställningsform
Särskild visstidsanställning med timlön. Tillträde snarast.

Arbetstider
Enligt överenskommelse dagtid. Beredskap kvällar/nätter kan ingå i tjänsten ersättning för detta utgår för detta.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Louise Wesselhoff, louise.wesselhoff@ak.se.

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till louise.wesselhoff@ak.se senast den 2023-02-03. Märk din ansökan med ”Timanställd Anestesisjuksköterska Malmö”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.