Akademikliniken i Stockholm söker legitimerade sjuksköterskor som är redo för nya utmaningar

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då /../

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega. 

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation med 6 operationssalar och Vårdavdelning. På kliniken finns även Akademikliniken-koncernens administrativa huvudkontor.

Just nu är våra tjänster tillsatta men vi tar gärna emot spontana ansökningar från dig som vill jobba hos oss på Akademikliniken. För att arbeta hos oss är du legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet av arbete på operation, vårdavdelning eller mottagning till vår klinik i Stockholm. Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är en flexibel och positiv person med intresse och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig. Erfarenhet inom plastikkirurgi är meriterande.

Kontakt
Tveka inte att höra av dig till vårdenhetschef Jenny Boivie, jenny.boivie@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jenny.boivie@ak.se. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska Stockholm”.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.