Akademikliniken i Malmö söker Sjuksköterska anestesi

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? /../

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Malmö ligger på Einar Hansens Esplanad.

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt på personlighet. Du är en positiv person med intresse för och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig. Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna, så vi ser att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter: Som anestesisjuksköterska hos oss får du självständigt genomföra anestesin i samarbete med anestesiolog samt assistera anestesiologen vid premedicinering inför operation. Du ansvarar också för övervakning och omhändertagande av patienten postoperativt.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider: Enligt överenskommelse och schema. Dagtid mellan kl. 7 och 19, måndag till onsdag, 30 timmar i veckan.

Kontakt: För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Wesselhoff på louise.wesselhoff@ak.se.

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till louise.wesselhoff@ak.se senast den 30 mars 2024. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska anestesi Malmö”. Urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår integritetspolicy.