BOKA

Kundtjänst – Deltid/Timanställd Stockholm

Nu söker Akademikliniken pålitliga, passionerade och professionella kundtjänstmedarbetare.

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och kundsupport i ett nordiskt företag i snabb tillväxt och med höga ambitioner. Rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss innebär att du hanterar alla typer av kundsamtal, inkommande såväl som utgående, på telefon.

Du kommer att arbeta i ett kundtjänst-team på 6 personer. Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till kundtjänstchef.

Kvalifikationer

Vi vill att du har några års arbetserfarenhet av serviceyrket och gärna erfarenhet av försäljning och arbete med telefonen som arbetsverktyg. Du måste tala och skriva flytande på svenska och ha lätt att förstå andra människor i telefon. Du talar engelska utan problem och andra nordiska språk är meriterande.

Branscherfarenhet, såsom erfarenhet från omvårdnadsyrken, hud- eller injektionsbehandlingar är också meriterande. Störst vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, flexibel, klarar av högt tempo, problemlösande, driven och relationsskapande. Du har högsta servicenivå, och sätter alltid kundens behov först. Du är en lagspelare som prioriterar laget framför jaget.

Tjänst

Just nu söker vi en ny medarbetare för en timanställning vid behov.

Vi ser gärna att du är flexibel med tider och tillgänglighet, då det ibland kan finnas behov med kort varsel.

Tiderna varierar mellan ca 8:00-18:00, måndag-fredag.

Ansökan

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till Maja Westerbom, Kundtjänstchef, på maja.westerbom@ak.se snarast möjligt, och senast 30 november 2019.

Akademikliniken erbjuder plastikkirurgi och hudvård i världsklass. Visionen är ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva”. Mer än 50 000 operationer och behandlingar genomförs varje år på egna kliniker i Skandinavien av legitimerad, auktoriserad och certifierad personal, som tillsammans leder utvecklingen framåt. Akademikliniken grundades 1991 i Stockholm och ägs av Polaris Equity tillsammans med grundarna och medarbetare. Läs mer på ak.se