Akademikliniken Skin Center Göteborg söker injektionssjuksköterska

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar.

Akademikliniken

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Akademikliniken är en koncern i stark expansion på en marknad i snabb tillväxt med fokus på expertis, trygghet och service av högsta kvalitet.

Idag är vi mer än 300 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark som tillsammans utför mer än 60 000 estetiska operationer och behandlingar om året.Om du delar vår vision ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva.”, uppskattar ett arbetssätt som genomsyras av våra värdeord Passionerade, Pålitliga, Professionella Pionjärer och vill arbeta med några av världens främsta estetiska experter så är du välkommen att kontakta oss. Läs mer om Akademikliniken på ak.se

 

Vill du arbeta med estetiska injektionsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vårt Skin Center i Göteborg öppnade 2016 på vår nuvarande aress Kyrkogatan 17.

Där utför vi konsultationer och estetiska behandlingar samt säljer våra egna hudvårdsprodukter. Du kommer att samarbeta i team med andra hudterapeuter och injektionssjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och certifierad av Estetiska injektionsrådet med minst 2 års erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar.

Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i nära relation till våra kunder och därför ser vi att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som injektionssjuksköterska hos oss arbetar du med estetiska injektionsbehandlingar. Förutom samarbete med övriga teamet på kliniken så förekommer även samarbete med våra plastikkirurgiska enheter.

 

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och är väl utbildade inom alla behandlingar som vi utför.

Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt. Vi erbjuder både löpande vidareutbildning under ledning av våra egna ledande specialister inom plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi och vidareutbildning i samarbete med våra leverantörer.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning,  6 månaders provanställning tillämpas.

 

Arbetstider

Heltid. Arbete kvällar och helger förekommer och ingår i arbetet. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider.

 

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Lovisa Nyblom, lovisa.nyblom@ak.se

 

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till lovisa.nyblom@ak.se senast den 1/11-21 Märk din ansökan med ”Injektionssjuksköterska Göteborg”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev