Hydrafacial

Behandlingar, Ansikte

hydrafacial

I vår strävan efter ett friskt och strålande utseende har Hydrafacials snabbt blivit en av de mest omtyckta ansiktsbehandlingarna. Denna skonsamma, men ändå effektiva, hudvårdsbehandling använder sig av avancerad teknologi för att djuprengöra, exfoliera och återfukta huden. Resultatet är en klarare, mjukare och mer strålande hud.

Vad är Hydrafacial?

Hydrafacial är en icke-invasiv ansiktsbehandling som kombinerar rengöring, exfoliering, kemisk peeling, borttagning av pormaskar och tilltäppta porer, återfuktning och skydd i en och samma behandling. Detta gör det möjligt för oss att adressera en mängd hudproblem, såsom fina linjer och rynkor, ojämn hudton, glåmig hud, och förstorade porer, utan obehag eller lång återhämtningstid.

Föryngra, släta ut och återfukta

Behandlingen sker i flera steg, anpassade för att återställa och förnya huden.

  1. Rengöring och exfoliering: Behandlingen inleds med djupgående rengöring där huden varsamt men effektivt rensas från smuts, olja och döda hudceller. Genom en kombination av skonsamma skrubbningstekniker och utrustning som använder sig av avancerade hydroteknologier, uppnås en grundlig exfoliering. Detta steg förbereder huden för de efterföljande stegen genom att skapa en ren och fräsch bas.
  2. Kemisk peeling: Efter rengöring och exfoliering appliceras en mild kemisk peelinglösning på huden. Denna lösning är utformad för att vara tillräckligt mild för att undvika irritation samtidigt som den är effektiv nog att lösa upp djupare smuts och döda hudceller. Den kemiska peelingen hjälper till att jämna ut hudtonen, minskar synligheten av fina linjer och ger en övergripande förbättring av hudens textur.
  3. Borttagning av pormaskar och tilltäppta porer: Det tredje steget fokuserar på att rengöra porerna på djupet genom en smärtfri sugteknik. Denna process avlägsnar effektivt pormaskar och tilltäppta porer, vilket resulterar i mindre porer och förhindrar även framtida utbrott. Detta steg är avgörande för att uppnå en klar och ren hud, fri från de orenheter som kan leda till hudproblem.
  4. Fukt och skydd: I det sista steget återfuktas huden med hjälp av speciellt utformade serum som innehåller en rad näringsrika ingredienser. Dessa ingredienser bidrar till att återställa hudens fuktbalans, skyddar mot miljöskador och stärker hudbarriären. Behandlingen avslutas med att dessa kraftfulla ämnen “låses in” i huden, vilket säkerställer långvariga resultat och en varaktig lyster.

Genom dessa steg återfår huden sin naturliga skönhet och vitalitet, med omedelbara och synliga förbättringar.

Fördelar med Hydrafacial

  1. Passar alla hudtyper: Behandlingen är skonsam nog för även de mest känsliga hudtyper.
  2. Ingen återhämtningstid: Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen.
  3. Anpassningsbar: Behandlingen kan skräddarsys för att möta specifika hudbehov och önskemål.
  4. Omedelbara och långvariga resultat: Många upplever synliga hudförbättringar redan efter en behandling.

För vem passar en Hydrafacial?

Om du upplever trött och livlös hud, lider av fet hy, vill minska synligheten av fina linjer, rynkor, eller önskar en djupare rengöring, kan Hydrafacial vara en bra lösning. Det är även ett utmärkt val för de som önskar bibehålla en frisk och ungdomlig hud över tid.

Boka din tid idag för att ta det första steget mot en friskare och mer strålande hud.

Boka konsultation