Dr. Mette Haga

Legitimerad Läkare, Specialist Plastikkirurgi, Göteborg

Nu har vi även en kvinnlig plastikkirurg i Göteborg. Plastikkirurg Dr. Mette Haga som vanligtvis finns på vår klinik i Oslo i Norge kommer stärka upp vissa tillfällen hos oss.

Läs mer
Dr. Metta Haga

Plastikkirurg Dr. Mette Haga tog sin medicinska examen på Universitetet i Oslo 1996. Hon är specialist i plastikkirurgi, med fokus på bröst, mage och figurformende ingrepp.

Mette har en bred facklig bakgrund och började sin karriär på Ringerike och Bærum sjukhus. Mette blev godkänd specialist i rekonstruktiv plastikkirurgi från Ullevål Universitetssjukhus och Rikshospitalet i 2006.

Under 2006-2008 tjänstgjorde Dr. Haga som överläkare på avdelningen för plastikkirurgi på Rikshospitalet. Där utförde och arbetade hon med ett brett spektrum av plastikkirurgiska ingrepp, med störst fokus på bröstrekonstruktion. Dr. Haga hade även ansvar för kirurgiskabehandlingar av transsexuella.

2008-2011 jobbade Dr. Haga som överläkare på Nobel Clinic, där hon breddade sin erfarenhet inom kosmetisk plastikkirurgi. Under åren 2011-2014 var Dr. Haga anställd vid Fornebukliniken. Efter det påbörjade Dr. Haga sin anställning som plastikkirurg på Akademikliniken.

Dr. Haga är en frekvent deltagare på nationella och internationella kongresser och är även medförfattare till flera vetenskapliga artiklar gällande plastikkirurgi och infektionsmedicin.

Plastikkirurg Dr. Mette Haga är medlem i Norsk förening för plastikkirurgi. Hon satt även som sekreterare för Norsk förening for estetiskkirurgi under perioden 2008-2012.

Lär känna Dr. Mette Haga

Se och lär känna Dr. Mette Haga på jobbet. Ta del av vilka typer av ingrepp och behandlingar som är just hennes specialitet