Kombinationsbehandling med 20% rabatt på Hydrobooster + Profhilo

Specialerbjudande: Kombinationsbehandling med 20% rabatt på Hydrobooster + Profhilo

Profhilo är ingen skinbooster och ingen filler – det är en bioremodeling agent. Profhilo jobbar i 3 hudlager; epidermis, dermis och hypodermis, och sprider sig lodrätt och vågrätt.

I dessa tre hudlager ”boostar” den och skapar dom bästa levnadsförhållande för kerationocyter, fibroblaster och adipocyter vilket leder till vävnadsremodullering och huden tightas till. Profhilo består av stabiliserad hybrid hyaluronsyra utan kemiska tillsatser.

Det gör att du får den optimala utgångspunkten för dina efterföljande behandlingar, till exempel behandling med Hydrobooster.

Nu erbjuder vi en kombinationsbehandling av Hydrobooster och Profhilo och ger dig 20% rabatt på hela behandlingen. Ta steget mot strålande och återfuktad hud genom att boka din personliga konsultation nu.

Detta erbjudande är tillgängligt under en begränsad tid (15/3-22/4-2023) och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Behandlingen ska bokas och utföras under denna tidsperiod.

För att ta del av erbjudandet, använd kampanjkoden “HYDROBOOSTER” när du bokar på ak.se. Fyll i koden i meddelandefältet på bokningssidan.

Boka här

Vänligen notera: Om du inom de senaste 6-månaderna genomfört en konsultation för fillerbehandling behöver du ingen ny konsultation för en Hydrobooster-behandling. Kom i god tid för bedövning inför din behandling.