20% och fria konsultationer på CoolSculpting

Vill du få en slankare figur i sommar, då är detta ett perfekt tillfälle att testa CoolSculpting. Just nu erbjuder vi 20% på CoolSculpting när du gör gör en behandling med 2 eller fler munstycken. 

Nu erbjuder vi 20% och fria konsultationer på CoolSculting!

CoolSculpting är en icke-kirurgisk metod för att genom fettfrysning reducera fettdepåer på kroppen som är svåra att få bort oavsett om man är duktig på att träna och att äta rätt och nyttigt. Oavsett om du vill ge din kropp en snyggare form, bli av med envist fett, eller bara få kläderna att sitta snyggt igen, då kan CoolSculpting vara svaret för dig.

Exempel på områden som kan behandlas är t ex de s k kärlekshandtagen, ridbyxlåren eller putmagen. Du kan även behandla mindre områden så som dubbelhaka, de sk BH-valkarna, fettvalkar vid knäna.

Det finns flera fördelar med just CoolSculpting som metod:

  • Resultat efter 1-2 besök
  • Icke-kiururgisk metod
  • Ingen eller kort konvalescens

De flesta patienter ser resultat mellan 2 och 6 månader efter behandling. Kroppen fortsätter att eliminera fettceller i upp till 4 till 6 månader efter behandling. I Före-& Efter-galleriet visas hur resultatet ser ut flera veckor efter en CoolSculpting®-behandling. Läs mer om CoolSculpting

Boka konsultation- hur kan vi hjälpa just dig

På en konsultation med en av våra duktiga hudterapeuter får du svar på dina frågor samt diskuterar hur en behandling kan hjälpa just dig.

Boka din konsultation hos en av våra duktiga hudterapeut 

Prisexempel för kampanjen:

2 appliceringar: fr 9800 kr – 20% passar tex bh-valkar

4 appliceringar: fr 19600 – 20% passar tex nedre mage eller kärlekshandtag

6 appliceringar: fr 29400 – 20% passar tex nedre mage + kärlekshandtag

Ovan är endast prisexempel. Under en konsultation genomgår du en individuell bedömning & erbjuds sedan en behandlingsplan som anpassas för att möta dina specifika önskemål.

Erbjudandet gäller endast ordinarie pris och ej våra paketpris, behandlingen måste utföras innan 31/8-2020.

Bildexempel på appliceringar:

Placering av munstycken vid CoolSculpting

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev