BOKA

Konsultation Injektioner och Behandlingar

boka konsultation

boka konsultation

En bra konsultation är A och O för slutresultatet.

Om du har bestämt dig för att göra en förändring är det dags att boka tid för en personlig konsultation hos någon av våra certifierade sjuksköterskor, auktoriserade hudterapeuter eller läkare.

Konsultation Deluxe

För dig som önskar förändring, men inte vet exakt vad du behöver.

Känner du inte riktigt igen dig i spegeln? Ser du kanske trött eller sur ut utan att du egentligen är det? Det är inte alltid utsidan förmedlar det insidan känner och då kan vi ge dig lite hjälp på traven. Många patienter kommer till oss för att få hjälp med ett problem utan att själva veta vad som skulle vara den bästa behandlingen för just dem. Konsultation Deluxe finns just nu bara tillgängligt i Stockholm men planeras att lanseras på andra kliniker framöver.

Konsultation Deluxe är en ca 40 minuter lång konsultation som hålls med en av våra erfarna och auktoriserade hudterapeuter. Tillsammans går ni noga igenom dina problem, önskemål och förväntningar. Hudterapeuten analyserar ditt utgångsläge och skapar en individuellt anpassad behandlingsplan för dig. Denna får du med dig efter konsultationen. Kommer ni fram till att någon typ av injektionsbehandling är aktuell, får du möjlighet att konsulteras av någon av våra certifierade injektionssjuksköterskor utan extra kostnad. Detta sker vid annat tillfälle, och kan bokas direkt.

Akademikliniken har kompetensen och resurserna. Genom att boka en Konsultation Deluxe får du chansen att i lugn och ro ta reda på de bästa möjligheterna för dig.

Konsultation Injektionsbehandling

Din konsultation börjar med att du och behandlaren tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Behandlaren rekommenderar sedan lämplig behandling baserat på det ni kommit fram till. Man berättar även om fördelar och eventuella risker, vilket resultat du kan förvänta dig och vad behandlingen kommer att kosta. Därefter tar ni gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras. När det gäller just injektionsbehandlingar kan de oftast utföras i direkt anslutning till konsultationen om du vill det.

Det är inte säkert att den behandling du själv funderat på är den allra bästa för just dig. Behandlaren med sin expertis berättar om vilka behandlingsalternativ som finns för att åstadkomma det resultat du är ute efter.

Det är också viktigt att veta att behandlaren i vissa fall kan avråda från behandling av olika orsaker. Är du t ex gravid eller ammande så avråder vi helt från behandling.

Konsultation Hud- eller kroppsbehandling

Konsultationen börjar med att du och behandlaren tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på vad ni kommer fram till rekommenderar behandlaren sedan vilken typ av behandling som är lämplig för dig. Man diskuterar även fördelar och eventuella risker samt vilket resultat du kan förvänta dig och vad behandlingen kommer att kosta.
Därefter tar ni gemensamt ett beslut om vilken behandling som ska utföras.

När det gäller hud- och kroppsbehandlingar krävs ofta mer än en enstaka behandling för att uppnå det önskade slutresultatet. Detta kommer behandlaren i så fall att informera dig om och man sätter gemensamt upp en behandlingsplan.

Det är inte säkert att den typ av behandling du själv funderat på är den allra bästa för dina problem.  Behandlaren med sin expertis berättar här  vilka behandlingsalternativ som finns för att åstadkomma de resultat du är ute efter. Det är bland annat på grund av detta som konsultationen är en så viktig del av processen. Vissa behandlingar kan utföras i direkt anslutning till konsultationen men oftast bokar ni tillsammans in en ny tid för själva behandlingen.

Online-konsultation – AK Online

För dig som bor längre bort från en klinik, eller som tycker det känns mer bekvämt att första gången mötas online, finns nu AK Online. Via vår app kan vi erbjuda online-konsultationer, där du möter en plastikkirurg eller en hudterapeut, för en första konsultation. Vem du möter beror förstås på vilken typ av ingrepp eller behandling du är intresserad av.

Allt du behöver göra är att ladda ner appen AK Online och boka en tid som passar dig. Vi ber dig också att fylla i en hälsodeklaration inför ditt möte. Även den finns i appen. Därefter ringer vi upp dig på bokad tid. Du behöver inte ha appen igång för att vi ska kunna ringa dig.

Däremot är det viktigt att du använder headset, sitter avskilt med bra uppkoppling och har ordentligt med ljus. Allt för att konsultationen ska bli så bra som möjligt.

Initialt erbjuds online-konsultationer för plastikkirurgi med efterföljande konsultation i Örebro och operation i Stockholm. Hudbehandlingar erbjuds på ett flertal orter i landet (se ak.se/kontakt).

Du hittar appen i App Store eller Google play genom att söka på Akademikliniken och välja AK Online, eller genom att klicka på någon av länkarna nedan:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wx3.ak

AppStore: https://itunes.apple.com/se/app/ak-online/id1444330937?mt=8

 

Vid frågor kan du alltid ringa vår kundtjänst på 08-6145400