BOKA

Estetisk tandvård

Vi kan erbjuda ett smärtfritt tandläkarbesök i en behaglig och rogivande miljö. Vid första besöket lyssnar vi på dina önskemål och svarar på dina frågor.

Estetisk tandvård

I Stockholm finns Akademikliniken Dental som är specialiserade inom estetisk tandvård. Vi hjälper dig med tandreglering, tandblekning och skalfasader med mera. Vi utför också traditionell tandvård och vår tandläkare Christina Malmsjö är ansluten till Försäkringskassan.

Behaglig och rogivande miljö

Du kommer till en behaglig och rogivande atmosfär med tillgång till det allra senaste inom dental teknologi. Vi har bland annat en unik möjlighet att ge en helt smärtfri behandling. Då vi är ett sjukhus har vi förmånen att kunna erbjuda tandvård under sedering eller full narkos.

Som medlem i AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) håller vi oss ständigt uppdaterade när det gäller utvecklingen av estetisk tandvård.

Hjälp av experter på tandvård

Vilken behandling som passar just dig bäst kan vara svårt att veta. Därför är en konsultation hos någon av våra experter nödvändigt för att vi skall kunna hjälpa dig att hitta rätt behandling. Allt för att du skall få ett vackert leende som du är nöjd med.