BOKA

Vill du bli opererad av världens mest framstående kirurger?

Vi söker demopatienter till Stockholm, 5 juni.

Vi söker nu patienter för demonstrationsoperationer som kommer att utföras på Akademikliniken i Stockholm den 5/6. Operationerna utförs i samband med den kongress som vi arrangerar en gång per år – Beauty Through Science by Akademikliniken

Som patient får du nu en unik möjlighet att bli opererad av internationellt välkända plastikkirurger som kommer att genomföra operationerna tillsammans med plastikkirurger från Akademikliniken. Vi erbjuder också 25 % på operationspriset, eller minst 10 000 kr rabatt. Resten av kostnaden står du själv för.

Kriterier för ansökan

De patienter som vi anser vara lämpliga kandidater för dessa demonstrationsoperationer kommer att kallas för en kostnadsfri undersökning av Dr Per Hedén på Akademikliniken i Stockholm. Preliminärt datum för denna konsultation är den 8/5 så vi ser gärna att du är tillgänglig då.

Innan du ansöker måste du vara säker på att du kan vara tillgänglig hela dagen den 5/6 för själva operationen och även ha möjlighet att komma till Akademikliniken dagen innan, dvs den 4/6, för konsultation och övriga förberedelser.

Är du intresserad av att ställa upp som demonstrationspatient?

Anmäl dig med hjälp av formuläret nedan. Ange vilken typ av ingrepp du är intresserad av och skicka med bilder enligt instruktionen. Ta gärna hjälp av någon annan eller använd selfie-stick.

OBS! Utan bilder kan vi inte avgöra om du är lämplig som patient.

Ansiktskirurgi – En bild framifrån och en från sidan
Bröstkirurgi – En bild framifrån och en från sidan
Kroppskirurgi – En bild framifrån och en snett från sidan (samt bakifrån om det rör sig om en stussförstoring)

Vi behöver din anmälan snarast möjligt, dock senast 26/4. När vi fått din anmälan kommer vi att kontakta dig med besked om du är en lämplig demonstrationspatient eller ej. Vid många sökande kommer en reservlista att upprättas.

Dessa ingrepp söker vi patienter till:

Vi ser fram emot din ansökan.

/Akademikliniken

Anmälan Demopatient

  • Du måste vara minst 18 år för att delta som demopatient.
  • Vilket ingrepp är du intresserad av att ställa upp som demopatient med?)
  • Har du blivit opererad förut och vad?