Hudläkare

Undersökning och behandling

De allra flesta hudförändringar är helt ofarliga men kan upplevas störande av en eller annan anledning. Det är viktigt att träffa en specialist inom dermatologi (läran om huden och dess sjukdomar) för att få en säker bedömning av just dina hudförändringar och utifrån det avgöra vilken behandlingsmetod som är bäst för just dig.

Första steget- konsultation

Första steget är att komma på en konsultation där hudläkaren (dermatolog) gör sin bedömning av dina hudförändringar. Har du endast 1-2 mindre födelsemärken/leverfläckar som du vill ha undersökt så räcker det med en konsultation på 15min. Har du däremot flera eller större hudförändringar såsom Acne, Rosacea eller Pigmentförändringar är en konsultation på 30min nödvändig.

Vad kostar en behandling hos hudläkare?

När hudläkaren gjort sin bedömning planeras ett nytt besök in då behandlingen genomförs, vid enstaka tillfällen kan behandlingen genomföras vid samma tillfälle som konsultationen. Oavsett om du gör din behandling i samband med konsultationen eller vid ett senare tillfälle så är den inte inkluderad i konsultationspriset, totalpriset blir alltid konsultationskostnad+behandlingskostnad.

Akademikliniken är inte anslutna till landstingsvården vilket innebär att du är välkommen till oss utan remiss. Frikort eller högkostnadskort gäller inte så du står själv för kostnaden för både konsultation och behandling.

Konsultation 20 min: 1500kr
Konsultation 30 min: 1800 kr

 

Boka tid